ΟΦΗ: Πήρε και Κοιλιάρα

ΟΦΗ: Πήρε και Κοιλιάρα

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Γιάννη Κοιλιάρα.

Μεταγραφές non stop από τους «μελανόλευκους» που ενέταξαν στο δυναμικό τους τον Κοιλιάρα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι δρόμοι του 27χρονου ποδοσφαιριστή με του Μουράτ Σεροπιάν συναντιούνται ξανά, έπειτα την κοινή θητεία τους στην Παναχαϊκή.

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αναφέρει:

«Ο ΟΦΗ συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό όπου οι παίκτες από την Κρήτη, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των επιλογών της ομάδας, που δημιουργείται για τη νέα χρονιά στην Γ Εθνική.
Ο 27χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός και μέσος Γιάννης Κοιλιάρας, είναι από τις βασικές επιλογές του προπονητή του ΟΦΗ Μουράτ Σεροπιάν, καθώς γνωρίζει τον παίκτη από την κοινή τους θητεία στην Παναχαική. Η μεταγραφή του Κοιλιάρα ανακοινώθηκε και επίσημα την Πέμπτη (16/7) και προστίθεται και αυτή σε εκείνες που έχουν ήδη γίνει στον ΟΦΗ (Περογαμβράκης, Φαμπίνιο, Φραγκουλάκης, Μπολάκης, Δαμιανάκης,Φαζός)».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη:

Σημαντική η παρουσία του Σεροπιάν

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι κομμάτι του ΟΦΗ. Από τη στιγμή που δέχθηκα την πρόταση δεν το σκέφτηκα καν. Ξέρουμε όλοι ότι ο ΟΦΗ δεν αξίζει να παίζει σε αυτές τις κατηγορίες. Ο ΟΦΗ είναι περαστικός από αυτές τις κατηγορίες και θέλω να βοηθήσω και εγώ στην προσπάθεια αυτή».

Ο Κοιλιάρας αναφέρθηκε και στην παρουσία του προπονητή του, Μουράτ Σεροπιάν: «Για μένα σημαντικό η παρουσία του προπονητή, είχαμε συνεργαστεί στην Παναχαική. Είναι ένας πρόσθετος και σημαντικός λόγος που ήθελα πολύ να συμμετάσχω στην προσπάθεια του ΟΦΗ».

Για τον κόσμο της ομάδας είπε: «Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω το 100% στην ομάδα για να πετύχει τους στόχους της και να μπορέσει να επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ».

Ο Γιάννης Κοιλιάρας γεννήθηκε στις 9-6-1988. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ηροδότου. Αγωνίστηκε κατά σειρά σε Ηρόδοτο (Δ Εθνική), ΠΑΝΟΜ (Δ' Εθνική), Εργοτέλη (Σούπερ Λίγκ), Τρίκαλα (Γ Εθνική), Παναχαική (Γ' και Β Εθνική), Εργοτέλη (Σούπερ Λίγκ), Ηρόδοτος (Γ Εθνική).