Αλαφούζος: «Πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Αλαφούζος: «Πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Ο Γιάννης Αλαφούζος παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιόφωνο της Θύρας 13 και τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα

Παράλληλα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρθηκε στις εξελίξεις που έρχονται στα δικαστικά θέματα, στην επιστροφή του Σισέ την οποία κι επιθυμεί, στο γήπεδο του «τριφυλλιού» ενά έκανε επίθεση στην παράγκα...

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τις διαφορές με πέρσι ανέφερε: «Η ομάδα ωρίμασε πέρσι. Κάποια λάθη που έγιναν στο θέμα των μεταγραφών και της τεχνικής διεύθυνσης αντιμετωπίστηκαν. Η ομάδα που δημιουργήθηκε με την έλευση του Λεωνίδα Βόκολου και του Τάκη Φύσσα, έχω εξαιρετική επαφή. Λέμε τα πάντα και σχεδιάζουμε τα πάντα. Είναι εξαιρετική και η σχέση των παιδιών με τον Γιάννη Αναστασίου κι αυτό φάνηκε στις μεταγραφές. Είμαι χαρούμενος που γύρισε ο Νίνης, αλλά και με τις μεταγραφές που έγιναν μετά. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους μας».

Ενώ πρόσθεσε: «Έχει τρωθεί ο Ολυμπιακός. Αποκαλύφθηκαν πράγματα που γίνονταν και δεν λέγονταν. Αυτά είναι διαβρωτικά για τον αντίπαλο».

Για τις μεταγραφές: «Οι μεταγραφές τελείωσαν όπως φαίνεται. Δεν είναι όλοι προς πώληση. Δυο-τρεις αποκλείεται να πουληθούν και όποιος πουληθεί θα πουληθεί πολύ ακριβά. Για να αντικατασταθεί και με κάτι καλύτερο. Πάμε όμως να φτιάξουμε μεγάλη ομάδα. Αν πουλάμε τους καλούς παίκτες, μέχρι να έρθει ο επόμενος δεν θα έχουμε χρόνο».

Για την ομάδα: «Η ομάδα είναι πιο ώριμη και σε φυσική κατάσταση. Οι μετρήσεις τους φέτος στην προετοιμασία ήταν καλύτερες από πέρσι».

Για τα χρέη: «Τα οικονομικά δεν έχουν εξυγιανθεί ακόμα. Αρρύθμιστα χρέη δεν υπάρχουν, για αυτό και παίρνουμε άδεια από την UEFAχωρίς προβλήματα. Θα πρέπει να πάμε μια φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ για να γίνει εξυγίανση. Φέτος αυξήσαμε το μπάτζετ, που το κάναμε και πέρσι σε σχέση με πρόπερσι. Οπότε όπως καταλαβαίνετε τα χρήματα που πήραμε δεν έφτασαν για να γίνει εξυγίανση. Θα έπρεπε να πάμε εμείς στο Τσάμπιονς Λιγκ φέτος. Φέτος έγινε κλοπή, το είδαμε ξεκάθαρα».

Πηγή: onsports