Όλσεν: «Θα είμαστε καλύτεροι»

Όλσεν: «Θα είμαστε καλύτεροι»

Ο Ρόμπιν Όλσεν εξέφρασε την αισιοδοξία ότι ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί καλύτερος στη ρεβάνς με τη Λοκομοτίβα στην Τούμπα την προσεχή εβδομάδα, τονίζοντας ότι οι καιρικές συνθήκες μπορεί να επηρέασαν τις προσπάθειες του «Δικέφαλου».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σοηδού πορτιέρο, μετά την ήττα (2-1) του ΠΑΟΚ στο Ζάγκρεμπ:

Για τις καιρικές συνθήκες: «Είναι αλήθεια πως ήταν δύσκολα τα πράγματα σήμερα, όχι τόσο για μένα που δεν έτρεξα πολύ, αλλά για τα παιδιά που ήταν μέσα ήταν δύσκολα. Και δεν είναι εύκολο να έρχεσαι από τις συνθήκες που υπήρχαν στην Ολλανδία και να παίζεις εδώ με αυτές τις συνθήκες και την ζέστη».

Για την ήττα από μία κατώτερη ομάδα: «Ίσως δεν καταφέραμε λόγω της ζέστης να βγάλουμε στο γήπεδο αυτό που θα θέλαμε και κυρίως τα τρεξίματα. Η κούραση είναι μία δικαιολογία και το είδατε στο δεύτερο ημίχρονο να μην μπορούμε να κάνουμε αυτό που θα θέλαμε, ενώ ο αντίπαλος έγινε επικίνδυνος με εμάς να προσπαθούμε να αλλάξουμε το σε βάρος μας 2-0».

Για το τι περιμένει την επόμενη εβδομάδα: «Ελπίζω να είναι καλύτερα τα πράγματα την επόμενη εβδομάδα και στην εβδομάδα που έχουμε μπροστά μας πιστεύω ότι θα προσαρμοστούμε καλύτερα στις καιρικές συνθήκες και θα είμαστε και καλύτεροι στην απόδοσή μας».