ΑΕΚ: Με το βλέμμα... αλλού

ΑΕΚ: Με το βλέμμα... αλλού

Μειωμένες είναι οι πιθανότητες έλευσης του Τζιοβάνι στην ΑΕΚ και για τον λόγο αυτό, στην Ένωση έχουν ήδη αρχίσει να κινούνται στο plan b για το αριστερό άκρο της ομάδας.

Η αλήθεια είναι πως ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Φλουμινένσε αποτέλεσε τον βασικό στόχο των «κιτρινόμαυρων» για την αριστερή πλευρά των μετόπισθεν. Μάλιστα, ο «Δικέφαλος» έχει φτάσει σε συμφωνία με την Elenco Sports, όπου ανήκουν τα δικαιώματα του παίκτη, ενώ συμφωνία υπάρχει και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, τα νέα που έρχονται από την χώρα της σάμπα έχουν αρχίσει και... κουράζουν την ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της Φλουμινένσε προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρατήσουν τον αριστεροπόδαρο αμυντικό στην ομάδα τους και στο... κόλπο έχουν βάλει και την μεταγραφή του Ροναλντίνιο. Ο 26χρονος εμφανίζεται... μετέωρος στην τελική του απόφαση και για τον λόγο αυτό, στην Ένωση έχουν ήδη βάλει σε εφαρμογή το εναλλακτικό σενάριο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει κάποιο όνομα που βρίσκεται στην λίστα, αλλά στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι να τελειώσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα με το συγκεκριμένο θέμα για να μην χαθεί κι άλλος χρόνος, ενόψει και του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στο εξωτερικό.

Πηγή: Onsports.gr