Γέσιτς: «Επέστρεψα σπίτι μου»

Γέσιτς: «Επέστρεψα σπίτι μου»

Ο Ιβάν Γέσιτς επανήλθε σε γνώριμα λημέρια... σε αυτά του Ευόσμου.

Ο 34χρονος επέστρεψε στους «πράσινους» οι οποίοι αποτελούν σταθμό ορόσημο στην καριέρα του ποδοσφαιριστή. Υπενθυμίζουμε ότι Ο Γέσιτς ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό του Αγροτικού Αστέρα τον Ιανουάριο του 2009 και έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2011. Μεταξύ άλλων έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Πανσερραϊκό, Ηρακλή Ψαχνών, Νίκη Βόλου και Αχαρναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ:

«Νιώθω σαν να επέστρεψα σπίτι μου. Σαν να μην έφυγα πότε από εδώ. Δεν είμαι άνθρωπος που λέει μεγάλες κουβέντες για να γίνει συμπαθής. Ειλικρινά νιώθω ότι επέστρεψα στην οικογένεια μου. Συνάντησα ξανά φίλους που αγαπώ. Έκπληξη μου έχουν κάνει και τα νέα πρόσωπα στο σύλλογο, γιατί βλέπω ότι έχουν επιφέρει θετικές αλλαγές.

Είχα ακούσει ότι η ομάδα έχει ανεβεί επίπεδο με πρόεδρο τον κ. Θεοδωρίδη και ότι θέλει διαρκώς να προοδεύει. Όντως, από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου εδώ, διαπίστωσα ότι πολλά πράγματα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο. Ότι έχω δει μέχρι τώρα με έχει εντυπωσιάσει. Ο Αγροτικός Αστέρας στο μυαλό μου είναι μία οικογένεια και πιστεύω ότι έχει εξελιχθεί και έχει γίνει πιο δυνατή».

Τέλος επεσήμανε τα εξής: «Εμείς οι ποδοσφαιριστές με την απόδοσή μας σε κάθε παιχνίδι, κάθε φορά που φοράμε τη φανέλα, πρέπει να κερδίσουμε την αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου. Θέλω να προσφέρω στην ομάδα περισσότερα από ποτέ. Νιώθω σαν έφηβος, γεμάτος ενέργεια και διάθεση για νίκες και επιτυχίες. Ξέρω ποιος είμαι και τι μπορώ να προσφέρω».