Στον ΟΦΗ και με τη βούλα ο Τζέκος

Στον ΟΦΗ και με τη βούλα ο Τζέκος

Ο Δήμος Τζέκος έγινε κοπέλι... καθώς το μεσημέρι του Σαββάτου (18/7) οι ιθύνοντες του ΟΦΗ γνωστοποίησαν τη μεταγραφή του.

Μέχρι πρότινος ο 27χρονος στράικερ αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Καρδίτσας, με τη φανέλα της οποίας σημείωσε αρκετές επιτυχίες και τώρα είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Κρητικούς.

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης: «Ο 27χρονος επιθετικός Δήμος Τζέκος είναι η ένατη φετινή μεταγραφή του ΟΦΗ, ο οποίος συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς τον μεταγραφικό του σχεδιασμό. Ο υψηλόσωμος στράικερ (1μ87), είναι μια απο τις βασικές επιλογές του Μουράτ Σεροπιάν για την θέση του φουνταριστού επιθετικού. Ο Τζέκος βρίσκεται στο Ηράκλειο συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του και μετά από συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής της ομάδας επιχειρηματιών του ΟΦΗ Αντύπα Σηφάκη και τον Γενικό Αρχηγό Γιάννη Πολεμαρχάκη, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ.

Ύστερα από την ολοκλήρωση του deal ο παίκτης προέβη στις εξής δηλώσεις: «Eίναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που θα φορέσω τη φανέλα του ΟΦΗ. Είμαι μια ιστορική ομάδα, που θέλει να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, εκεί που αξίζει να βρίσκεται, δηλαδή στην Σούπερ Λιγκ. Ήρθα για να βοηθήσω και εγώ σε αυτό το στόχο. Πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή, γιατί βλέπω ότι οι άνθρωποι της ομάδας έχουν όραμα για αυτήν».