Σούφλας: «Έχω δεθεί με τη φανέλα»

Σούφλας: «Έχω δεθεί με τη φανέλα»

Ο Αλέξανδρος Σούφλας μετά την ανανέωσε του συμβολαίου του δήλωσε πως έχει δεθεί με τον κόσμο του Εθνικού αλλά και με τη φανέλα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να μείνω στην ομάδα, έχοντας δεθεί με την φανέλα και τον κόσμο και από τη στιγμή που και από τον σύλλογο ίσχυε το ίδιο η συμφωνία επήλθε χωρίς χρονοτριβή.Ήταν μία δύσκολη χρονιά από την αρχή με όλα όσα συνέβησαν, στο πρώτο ματς με τον θάνατο του οπαδού μας, είχαμε πολλές ατυχίες αλλά από ένα σημείο και μετά στον Β γύρο, βρήκαμε ισορροπία, φτάσαμε στον τελικό του Κυπέλλου, όπου όλοι είδαμε τι έγινε και χάσαμε το τρόπαιο και σώσαμε τη σεζόν τερματίζοντας 5οι».

Για τη νέα σεζόν τόνισε: «Περιμένουμε να ξεκινήσουμε προετοιμασία για μία σεζόν που όπως και η περσινή δεν θα είναι εύκολη. Όπως είχα πει και πέρυσι στην Γ Εθνική, πρέπει να κοιτάς κάθε ματς ξεχωριστά. Εμείς σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παίζουμε για τη νίκη. Το οφείλουμε στη διοίκηση και τον κόσμο που μας στηρίζουν. Όσο για εμένα ευχαριστώ τον κο Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη, τον προπονητή και τον κόσμο».