Πύρασος: Ανανέωσε ο Μίλτο

Πύρασος: Ανανέωσε ο Μίλτο

Για τρίτη σερί σεζόν στην ομάδα της Νέας Αγχιάλου ο Έλληνας επιθετικός

Παράλληλα «τρέχουν» στον Πύρασο μεταγραφές και ανανεώσεις, με τους διοικούντες να προσπαθούν να ολοκληρώσουν το ρόστερ το ταχύτερο δυνατό.

Μετά λοιπόν την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Βίκτωρα Κουρτέλη, η ομάδα της Νέας Αγχιάλου φρόντισε να «δέσει» τον Γιάννη Μίλτο.

Ο Έλληνας επιθετικός αποτελεί σταθερή αξία για τον Πύρασο και οι επιτελείς του συλλόγου θέλησαν να τον κρατήσουν για τρίτη διαδοχική σεζόν στην ομάδα.

Η ανακοίνωση: «Aπό τη διοίκηση του Πυράσου ανακοινώνεται πως ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Μίλτος θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδος μας για την αγωνιστική σεζόν 2015-2016. Αγωνίζεται ως επιθετικός και θα ξεκινήσει την τρίτη του σεζόν στον Πύρασο».

Ο Μίλτος λίγο μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου είπε «Η περσινή σεζόν ήταν εξαιρετική για την ομάδα μας στη Γ" Εθνική, αλλά δεν ήταν καλή σε προσωπικό επίπεδο καθώς κάποιοι τραυματισμοί και επαγγελματικοί λόγοι με κράτησαν πίσω σε σχέση με αυτά που μπορώ και θέλω να προσφέρω.

Φέτος όμως αρχίζουμε μια νέα προσπάθεια, είμαι πανέτοιμος να βοηθήσω τον Πύρασο κι εύχομαι να είμαστε υγιείς ώστε να βγει η χρονιά χωρίς προβλήματα. Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι ποδοσφαιριστές στον Πύρασο, η τεχνική ηγεσία ξέρει πολύ καλά την ομάδα και την κατηγορία, η διοίκηση είναι δίπλα μας και έτσι, θα έλεγα ότι έχουμε όλα τα φόντα για να πετύχουμε τους στόχους μας χωρίς όμως να παραβλέπουμε τις δυσκολίες ενός απαιτητικού πρωταθλήματος όπως η Γ' Εθνική».

Πηγή: a-sports