Οι έντεκα μεταγραφές του ΟΦΗ

Οι έντεκα μεταγραφές του ΟΦΗ

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι συνεχίζει τις μεταγραφικές του προσθήκες ο ΟΦΗ, ο οποίος δείχνει αποφασισμένος να παρουσιάσει ένα δυνατό σύνολο στη Γ' Εθνική ούτως ώστε να ξεκινήσει η αντεπίθεση της επιστροφής στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Δήμος Τζέκος, που ανακοινώθηκε το Σάββατο (18/7), αποτέλεσε την ένατη κίνηση ενίσχυσης και το μεσημέρι της Κυριακής (19/7) η ομάδα του Ηρακλείου συμπλήρωσε μία 11άδα μεταγραφών.

Κι αυτό καθώς γνωστοποιήθηκαν επίσημα οι συμφωνίες με τους Στέφανο Μαρτσάκη και Άρη Βλάχο, που υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια.

Ο 25χρονος Μαρτσάκης είναι επιθετικός και ο ΟΦΗ τον είχε αποκτήσει τον προηγούμενο Ιανουάριο. Δεν κατάφερε να αγωνιστεί ωστόσο καθώς δεν εκδόθηκε το δελτίο του. Κατά το παρελθόν έχει περάσει από Πλατανιά, Επισκοπή και ΑΟ Χανιά.

Ο 21χρονος Βλάχος είναι τερματοφύλακας, που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και έχει αγωνιστεί σε Βατανιακό, στον Ερμή Ζωνιανών και στον Άλιμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ συνεχίζει τις μεταγραφές χτίζοντας μια ομάδα δυνατή για τη νέα περίοδο στη Γ Εθνική. Η κρητική ομάδα εφτασε τις 11 (συνολικά) μεταγραφές, με την ανακοίνωση της απόκτησης του Δήμου Τζέκου (επιθετικός), αλλά και δυο ακόμη παικτών που υπέγραψαν, του Στέφανου Μαρτσάκη (επιθετικός) και του Αρη Βλάχου (τερματοφύλακας).

Οι Μαρτσάκης και Βλάχος (όπως και ο Τζέκος που ανακοινώθηκε επίσημα το Σάββατο απο τον ΟΦΗ) συναντήθηκαν με τον επικεφαλής της ομάδας των επιχειρηματιών του ΟΦΗ Αντύπα Σηφάκη και τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ Γιάννη Πολεμαρχάκη και υπέγραψαν στον ΟΦΗ.

Οι μεταγραφές των δυο τελευταίων ποδοσφαιριστών (Μαρτσάκης-Βλάχος) ανακοινώθηκαν την Κυριακή και επίσημα και προστίθενται στους παίκτες που ήδη έχουν αποκτηθεί απο τον ΟΦΗ και είναι οι Περογαμβράκης (επιθετικός), Φαμπίνιο (μέσος), Φραγκουλάκης (μέσος), Μπολάκης (αμυντικός), Δαμιανάκης (αμυντικός),Φαζός (αμυντικός),Κοιλιάρας (αμυντικός), Ραπτάκης (αμυντικός), Τζέκος (επιθετικός)».

Πηγή: a-sports