Αγροτικός Αστέρας: Συνεχίζει με Καπία

Αγροτικός Αστέρας: Συνεχίζει με Καπία

Η συνεργασία του Αγροτικού Αστέρα με τον Στέφανο Καπία θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν, όπως γνωστοποίησε η «πράσινη» ΠΑΕ.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Εύοσμο, με τον παίκτη να εκφράζει την χαρά του για την εξέλιξη αυτή.

Η σχετική ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου με τον Στέφανο Καπία. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής συνεχίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον Εύοσμο. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο κέντρο της άμυνας των "σταχυοφόρων", σκοράροντας μάλιστα τέσσερις φορές» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καπία, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του στο επίσημο σάιτ της ομάδας: «Η ανανέωση του συμβολαίου μου είναι κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα. Ο Αγροτικός Αστέρας είναι μία ομάδα που κάθε χρόνο εξελίσσεται, θέλει να προοδεύει και αυτό με εκφράζει ως αθλητή και ως άνθρωπο. Πολύ σημαντικό είναι για μένα επίσης, ότι αυτή η ομάδα σε όλα τα επίπεδα έχει άτομα τα οποία εκτιμώ και θέλω να συνεργάζομαι μαζί τους. Αυτή θα είναι η τρίτη μου σεζόν στον Αστέρα και πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας με οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια και με σκληρή δουλειά στο γήπεδο».