Παπαϊωάννου: «Να πέσουν οι τόνοι»

Παπαϊωάννου: «Να πέσουν οι τόνοι»

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου θέλησε να ηρεμήσει τα πνεύματα στις τάξεις του συλλόγου ζητώντας από τους φίλους της Λαμίας να ρίξουν τους τόνους.

Ο ισχυρός άνδρας που πρόσφατα εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο των «μπλε» έστειλε μήνυμα τόσο στους φορείς της πόλης όσο και στον κόσμο προκειμένου η ομάδα να έχει συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Θα ήθελα να παρακαλέσω θερμά, τους φιλάθλους της Λαμίας, να πέσουν οι τόνοι. Ό,τι έγινε μέχρι τώρα να μείνει μόνο στο παρελθόν. Από σήμερα και πέρα να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, φίλαθλοι, παράγοντες και τοπικές Αρχές, ελπίζοντας ότι έτσι σύντομα θα βρεθούν οι άνθρωποι που θα "τρέξουν" τον ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ τη νέα αγωνιστική περίοδο, καλώντας τις τοπικές Αρχές, Δήμο, Αντιπεριφέρεια και άλλους φορείς της πόλης να αναλάβουν και αυτοί πρωτοβουλίες για να έχει συνέχεια η ομάδα της Λαμίας.

Επίσης, θέλω να βεβαιώσω ότι η ομάδα έχει παραχωρητήριο και για το ΔΑΚ και για τα βοηθητικά γήπεδα της Καμαρίτσας, αλλά τα συμφωνητικά χρειάζονται βελτιώσεις και ιδιαίτερα του ΔΑΚ Λαμίας, για να είναι βιώσιμη η ομαλή λειτουργία της ομάδας».