ΠΑΟΚ και Αμαζόνες τίμησαν με την συμμετοχή τους το τουρνουά

ΠΑΟΚ και Αμαζόνες τίμησαν με την συμμετοχή τους το τουρνουά

Για άλλη μια φορά, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ έδωσε το «παρών» στο τουρνουά του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Γιαννιτσών «Πατριαρχείο», που πραγματοποιείται σε ετήσια βάση .

H σχετική πρόσκληση από τα μέλη του ιστορικού συνδέσμου δε θα έμενε αναπάντητη και τα κορίτσια μας, τίμησαν με την παρουσίας τους αυτήν την ωραία γιορτή, στην οποία συμμετείχαν επίσης ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νέου Μυλότοπου και η νεοσύστατη γυναικεία ομάδα «Ασπρόμαυρες Αμαζόνες», που εδρεύει στα Γιαννιτσά και συνεργάζεται σε επίπεδο ακαδημιών με τον Δικέφαλο. Παρών και ο δήμαρχος Πέλλας, Γρηγόρης Στάμκος.

Τα μέλη του «Πατριαρχείου» φανέρωσαν για πολλοστή φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο, αφού τα έσοδα από τα εισιτήρια του τουρνουά θα διατεθούν για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου, των συσσιτίων αγάπης, αλλά και του φαρμακείου της περιοχής.

Με τη διεξαγωγή του τουρνουά κι ένα μεγάλο πανό, τιμήθηκε η μνήμη του αδικοχαμένου Αντώνη Ταρινίδη, μέλους του συνδέσμου, που «έφυγε» από τη ζωή πριν από λίγους μήνες.

Για την ιστορία τα αποτελέσματα του τουρνουά:

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

«Πατριαρχείο»-Νέος Μυλότοπος 2-4
Ασπρόμαυρες Αμαζόνες-Γυναίκες ΠΑΟΚ 0-8

ΤΕΛΙΚΟΣ

Νέος Μυλότοπος-Γυναίκες ΠΑΟΚ 3-1.

Μετά το πέρας των αγώνων, η ομάδα μας χαλάρωσε στο καφέ-μπαρ «Με Χρώμα» και γευμάτισε στην ταβέρνα «Γλυκάνισος».

Το τμήμα γυναικείου ποδοσφαίρου του Α.Σ. ΠΑΟΚ ευχαριστεί τα μέλη του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Γιαννιτσών «Πατριαρχείο» για την τιμητική πρόσκληση, αλλά και για την άριστη φιλοξενία. Παράλληλα, υπόσχεται ότι θα ανταποκρίνεται πάντα σε κάθε κάλεσμα που θα έχει ιερό σκοπό και θα πηγάζει από το ΠΑΟΚτσήδικο κίνημα.