Αχαρναϊκός: Ανακοινώθηκαν Γκόγκιτς και Λεουτσάκος

Αχαρναϊκός: Ανακοινώθηκαν Γκόγκιτς και Λεουτσάκος

Νέος προπονητής του Αχαρναϊκού θα είναι την νέα αγωνιστική χρονιά ο Σινίσα Γκόγκιτς, με τεχνικό διευθυντή τον Λεωνίδα Λεαουτσάκο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Ένας θρύλος του ποδοσφαίρου στον Αχαρναϊκό: Σινίσα Γκόγκιτς νέος προπονητής!

Ένα νέο κεφάλαιο στον Αχαρναϊκό άνοιξε. Ένας θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου, και όχι μόνο, ο Σίνισα Γκόγκιτς ηγείται και επίσημα από σήμερα το προπονητικό τμήμα του Αχαρναϊκού! Ο Σερβοκύπριος προπονητής υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας, με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Χαράλαμπο Σταμούλη να δηλώνει ευτυχής που ένας σπουδαίος προπονητής, αλλά και αθλητής ανήκει πλέον στην οικογένεια του Αχαρναϊκού. «Ο Γκόγκιτς έχει γράψει την δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο. Μία ιστορία που οι φίλαθλοι όλων των ομάδων, ακόμη και των αντιπάλων του αναγνωρίζουν και σέβονται απόλυτα. Την αίγλη, την δυναμική, αλλά κυρίως το πάθος για την πρωτιά είναι τα χαρακτηριστικά του Σίνισα Γκόγκιτς. Στοιχεία που ο Αχαρναϊκός χρειάζεται για τη νέα αθλητική σεζόν αφού στόχος μας πλέον είναι η κορυφή. Το χρωστάμε άλλωστε στους 150.000 κατοίκους -φιλάθλους της πόλης μας που μας στηρίζουν δυναμικά τα τρία τελευταία χρόνια που βρισκόμαστε στα σαλόνια της football league!»

Μαζί με το νέο Προπονητή, η Διοίκηση της ΠΑΕ ανακοίνωσε και μία ακόμη σημαντική συνεργασία. Στην θέση του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας θα βρίσκεται από σήμερα ο Λεωνίδας Λεουτσάκος».