Αγροτικός Αστέρας: Επαγγελματικό συμβόλαιο σε Βαφέα

Αγροτικός Αστέρας: Επαγγελματικό συμβόλαιο σε Βαφέα

Ο Αγροτικός Αστέρας συνεχίζει το μεταγραφικό ντεμαράζ... εντάσσοντας στο δυναμικό του τον νεαρό, Νίκο Βαφέα.

Πρόκειται για 18χρονο αμυντικό, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής των «πρασίνων» και σήμερα (21/7) κατάφερε να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αναφέρει:

«Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει ότι ο Νίκος Βαφέας υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του. Ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός προέρχεται από την ακαδημία του συλλόγου και η προαγωγή του στην πρώτη ομάδα αποτελεί συνέχεια της μακράς παράδοσης του Αγροτικού Αστέρα να αναδεικνύει νεαρούς αθλητές με ικανότητες και όρεξη για δουλειά».

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο νεαρός μπακ τόνισε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που έγινα μέλος της μεγάλης ομάδας του Αγροτικού Αστέρα, κάνοντας το ονειρεμένο βήμα από την ακαδημία του συλλόγου στο επαγγελματικό επίπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή της Κ20, τον κύριο Γιώργο Τσουκαλίδη, καθώς και τους προπονητές μου στην πρώτη ομάδα, τον κύριο Παναγιώτη Διλμπέρη και τον κύριο Τάσο Κατσαμπή, που μου έδωσαν την ευκαιρία να γίνω επαγγελματίας και εγώ με την σειρά μου θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω την επιλογή τους».