ΑΟ Χανιά: Οι ευχές του πρώην στο νυν

ΑΟ Χανιά: Οι ευχές του πρώην στο νυν

Ο Κώστας Σγουράκης ευχήθηκε τα καλύτερα στον ΑΟ Χανιά και πιο συγκεκριμένα στον Ηρακλή Νύκταρη, ο οποίος θα ηγηθεί της προσπάθειας των Κρητικών στη Football League.

Το περιεχόμενο της επιστολής του αναφέρει χαρακτηριστικά: «Χαίρομαι που ο ερχομός μου έφερε πνοή για το Χανιώτικο ποδόσφαιρο. Όταν παραβρέθηκα στο νομό για να διοικήσω τον Α.Ο. Χανιά έφερα και παρουσίασα κάποια δεδομένα πράγματα και καταστάσεις, αλλά και πρόσωπα. Ένα από αυτά ήταν και του Τσίκινη Ηρακλή. Ενός ανθρώπου με ήθος και γνώσεις, αλλά και φιλοδοξίες. Χάρηκα ιδιαιτέρως για την ανάληψη θέσης στο Σωματείο του Κισσαμικού. Ενός Σωματείου Χανιώτικου, που είναι στην άνοδό του υγιές και με σωστούς ανθρώπους. Επίσης και του Βάρελη Άκη, που αυτή τη στιγμή είναι πλέον προϊστάμενος ασφαλείας στα Τρίκαλα και είχε παρουσιαστεί από πλευράς μου στον σχεδιασμό που είχα παρουσιάσει.

Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται πόση δύναμη και γνώση έχω στον χώρο του ποδοσφαίρου, όπως και για ποδοσφαιριστές που έρχονται και ανακοινώνονται στον νομό και είχαν προαναγγελθεί από μένα και τους συνεργάτες μου. Είναι καλό να αφήνουμε στίγμα και συμβουλές στον νομό αυτόν, που δυστυχώς με εξαίρεση κάποια σωματεία, αυτή τη στιγμή νοσεί. Είμαι Χανιώτης και πολλά χιλιόμετρα μακριά και παρακολουθώ. Απλά παρακολουθώ...

Τέλος, εύχομαι καλή πορεία και επιτυχία στον Νύκταρη Ηρακλή, ενός ανθρώπου που εκτιμώ πολύ και να πετύχει τους στόχους του γιατί είναι φιλόδοξος.

Με εκτίμηση Κωστής Σγουράκης».