Πρώτο τεστ γεμάτο συμπεράσματα!

Πρώτο τεστ γεμάτο συμπεράσματα!

Η Ελληνική Ομάδα Minifootball συνεχίζει ακάθεκτη την προετοιμασία της στο Soccer Park Παπάγου, ενόψει του miniEURO 2015, το οποίο θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στο Βερσάρ της Κροατίας και το απόγευμα της Δευτέρας έδωσε και το πρώτο της φιλικό.

Ήταν ένα σημαντικό, πρώτο crash test για τους παίκτες, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει τις πρώτες και άκρως σημαντικές προσπάθειες, προκειμένου να αποκτήσουν αγωνιστική ομοιογένεια και συνοχή. Η Ελληνική Ομάδα minifootball αντιμετώπισε τον φουτσαλικό Δούκα και έχασε με σκορ 3-2, σε ένα παιχνίδι με πολλές δοκιμές σχημάτων, συστημάτων σε στημένες φάσεις και άφθονη διάθεση για τους πρώτους και αναγκαίους πειραματισμούς. Από το ματς αυτό, για το οποίο το σκορ περνά σε δεύτερη μοίρα, μπορεί να κρατήσει κανείς τόσο το αγωνιστικό πάθος, όσο και τους πρώτους καλούς συνδυασμούς των παικτών μας. Επίσης σημαντική είναι η προσπάθεια χτισίματος ομοιγένειας απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Α Εθνικής Σάλας (φετινή Κυπελλούχο Ελλάδας).

Το miniEURO που μεταδίδεται ζωντανά στην Ελλάδα από τα κανάλια novasports είναι το μεγάλο event του φθινοπώρου, ενω υπενθυμίζουμε πως η προηγούμενη διοργάνωση φιλοξενήθηκε στο Μαυροβούνιο και το 2013 στην Ελλάδα όπου και γνώρισε τεράστια οργανωτική επιτυχία.
Μετά τη λήξη του ματς, ο τεχνικός της Ελληνικής ομάδας, Αποστόλης Γκαϊφύλλιας δήλωσε: "Ήταν το πρώτο μας φιλικό και θέλησα να δω ορισμένα πράγματα και πως αυτά δουλεύουν σε συνθήκες αγώνα. Έχουμε αγωνιστική διάθεση αλλά θέλουμε ακόμη δουλειά. Κρατώ από αυτό το ματς τα πρώτα συμπεράσματα από τα σχήματα που δοκιμάσαμε και θα επιχειρήσουμε να δουλέψουμε πάνω στα λάθη που κάναμε στις προπονήσεις. Ο όμιλος μας, με ομάδες όπως η Τσεχία, η Ισπανία και το Βέλγιο είναι ιδιαίτερα απαιτητικός και οφείλουμε να δείξουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο, προκειμένου να προχωρήσουμε και να διακριθούμε σε μία ολοένα και πιο αναβαθμισμένη διοργάνωση, με τις ομάδες να δυναμώνουν ολοένα και περισσότερο κάθε χρόνο".

H UMBRO ντύνει την Ελληνική Ομάδα και συνδέει το όνομά της μαζί της τουλάχιστον μέχρι και το 2016 αποδεικνύοντας με τον πλέον έμπρακτο τρόπο πως κινείται μεθοδικά στο χώρο της..

Η Ελληνική ομάδα δείπνησε μάλιστα το βράδυ της Δευτέρας στο εστιατόριο που διατηρεί μάλιστα η οικογένεια του αρχηγού της, Δημήτρη Καραβίδα. Παίκτες, τεχνική ηγεσία και οργανωτικό προσωπικό είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να κουβεντιάσουν για τις νέες προκλήσεις ενόψει miniEURO και έκαναν μάλιστα τα πρώτα τους... πονταρίσματα για τη φετινή πορεία της Εθνικής!

Το N'JOY έπαιξε, παίζει και θα παίζει για πολύ καιρό ακόμα πρωταγωνιστικό ρόλο στις καρδιές των Ελλήνων μέσω της υποστήριξής του στην Ελληνική Ομάδα Minifootball.