Κήρυξε τον πόλεμο στον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ!

Κήρυξε τον πόλεμο στον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ!

Σωρεία «επιθέσεων» ετοιμάζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά του Ολυμπιακού, με παρουσία στην UEFA για να έρθει ευρωπαϊκή τιμωρία των Πειραιωτών αλλά και καταγγελίες στη Σούπερ Λίγκα!

Αν και δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από πλευράς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι Θεσσαλονικείς έχουν ήδη πάρει... θέση στα χαρακώματα και ξεκινούν τον πόλεμο στον Ολυμπιακό, σε πολλαπλά μέτωπα. Οι άνθρωποι του «δικεφάλου του Βορρά» έκανε καταγγελία στην UEFA εναντίον του Ολυμπιακού, του Αστέρα Τρίπολης και του Ατρόμητου. Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ θα έχει νομική εκπροσώπηση στην εκδίκαση που θα γίνει την Πέμπτη (23/07) στη Νιόν, ζητώντας ευρωπαϊκή τιμωρία των Πειραιωτών. Αντίστοιχη κίνηση έχει κάνει κι ο Παναθηναϊκός και όπως ενημέρωσε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, οι δυο υποθέσεις θα συγχωνευθούν σε ένα αίτημα και θα εκδικασθούν ταυτόχρονα.

Από εκεί και πέρα, στον ΠΑΟΚ τονίζουν πως η μάχη της Πέμπτης στην Ελβετία θα είναι ίσως κι η πιο κρίσιμη στον «πόλεμο» που υπάρχει με τον Ολυμπιακό. Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς έχουν κάνει ενέργειες και για όσα γίνονται στη Σούπερ Λίκγκα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει διαμαρτυρηθεί εγγράφως για τα ζητήματα που αφορούν τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τις χορηγικές συμφωνίες, παραθέτοντας στοιχεία για ύποπτες κινήσεις και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι!