Στον Ηλυσιακό Πήδουλας – Οικονόμου

Στον Ηλυσιακό Πήδουλας – Οικονόμου

Την ενίσχυση στο τεχνικό τιμ με την πρόσληψη του γυμναστή Γιώργου Πήδουλα και του προπονητή τερματοφυλάκων, Παναγιώτη Οικονόμου συνέχισε ο Ηλυσιακός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O Hλυσιακός AO ανακοινώνει τη συνέχεια των τακτικών του κινήσεων για την όσο το δυνατόν καλύτερη και πληρέστερη στελέχωση της ομάδας, με την προσληψη του Γιώργου Πήδουλα (γυμναστής-υπέυθυνος φυσικής κατάστασης) και την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Οικονόμου(γυμναστής τερματοφυλάκων).

Τους καλωσορίζουμε και τους διαβεβαιώνουμε πως θα είμαστε αρωγοί στο έργο που ξεκινούν. Μέσα από σκληρή δουλειά την οποία καλούνται να φέρουν εις πέρας, σε πλήρη συνεργασία με όλο το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο. Τους ευχόμαστε καλή αρχή και καθε επιτυχία.

* Ο Γιώργος Πήδουλας, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με μάστερ στη φυσική κατάσταση ποδοσφαιριστών από το πανεπιστήμιο της Θράκης. Από το 1999 βρίσκεται στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου με θητεία σε: Πανελευσινιακό, Ατρόμητο, Άρη Πετρούπολης, Εθνικό Πειραιώς, Άγιο Δημήτριο, Διαγόρα Ρόδου, ΑΕΚ, Φωστήρα, Αστέρα Τρίπολης, Ολυμπιακό Βόλου, Λάρισα, Παναχαϊκή, Λαμία και στην ακαδημία της Νέας Ιωνίας».