«Γυρίστε πίσω!»

«Γυρίστε πίσω!»

Λίγο πριν την επίσημη "πρώτη" η ΠΑΕ Απόλλων κλείνει τις πόρτες της Ριζούπολης στον κόσμο της ομάδας, μεταφέροντας την για τις 30 Ιουλίου!

Με ανακοίνωση η οποία βγήκε σχεδόν τρεις ώρες πριν την επίσημη πρώτη της ομάδας στην Ριζούπολη η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ρίχνει «πόρτα» στους φίλους της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Έτσι ακυρώνει το κάλεσμα προς τον κόσμο που είχε κάνει με ανακοίνωση την Δευτέρα 20/7 και το μεταθέτει για τις 30/7.

Βέβαια όπως γίνεται αντιληπτό αρκετοί θα είναι οι Απολλωνιστές οι οποίοι δεν θα έχουν προλάβει να διαβάσουν την ανακοίνωση, η οποία εκδόθηκε μέσα στο μεσημέρι. Έτσι όταν θα πάνε στο γήπεδο στις 18:00 θα βρούνε την κεντρική είσοδο του «Γ.Καμάρας» κλειστή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει ότι η προγραμματισμένη για σήμερα (18:00) πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών.
Η επίσημη «πρώτη» της ομάδας μας, παρουσία φιλάθλων και εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουλίου 2015".

Πηγή: mikriliga.com