Ξανά στο… κενό ο Ιωνικός!

Ξανά στο… κενό ο Ιωνικός!

Άφαντος ο Παναγιώτης Μαυρίκος που... πέρασε και δεν ακούμπησε στον Ιωνικό, με αποτέλεσμα η ομάδα να ψάχνεται εκ νέου!

Στο σημείο «μηδέν» φαίνεται πως βρίσκεται ο Ιωνικός, αναφορικά με τον προγραμματισμό του για την προσεχή αγωνιστική περίοδο, που τον φέρνει πάλι στη Γ' Εθνική.

Ο «θησαυρός» της εμφάνισης του Παναγιώτη Μαυρίκου στα διοικητικά αποδείχθηκε... άνθρακας, αφού ο γνωστός εκδότης παραμένει άφαντος και μάλλον απρόθυμος να αναλάβει εκείνος την ευθύνη της δημιουργίας της ομάδας, που θα κληθεί να σταθεί όρθια στη -γεμάτη δυσκολίες- σεζόν που έπεται.

Έτσι, το βάρος πέφτει εκ νέου στον ερασιτέχνη Ιωνικό και στον πρόεδρό του, Τάσο Αριστειδόπουλο, ο οποίος είναι αναγκασμένος να 'τρέξει' τις εξελίξεις ώστε να βρεθεί ο τρόπος και τα... πρόσωπα που θα πάρουν πάνω τους το 'βαρύ' φορτίο της παρουσίας της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.

Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει ούτε κατά διάνοια, όμως οι συσχετισμοί δεν είναι απαραίτητα αρνητικοί για την έξοδο του Ιωνικού από το τέλμα που βρίσκεται. Τα σημάδια αφερεγγυότητας του Παναγιώτη Μαυρίκου ήταν αρκετά όλο αυτό το διάστημα και 'πονήρεψαν' τους ανθρώπους του πειραϊκού σωματείου, οι οποίοι φρόντισαν να ετοιμάσουν τον φάκελο της συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, «για αύριο το απόγευμα στις 19.30 στα γραφεία του ερασιτέχνη Ιωνικού είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση, φίλων-μελών, επιχειρηματιών που είναι διατεθειμένοι να συνεισφέρουν στην εξεύρεσης βιώσιμης λύσης για τον Ιωνικό».

Στη Νίκαια κυκλοφορούν φήμες που θέλουν γνωστά πρόσωπα του ποδοσφαίρου να έχουν κάνει την εμφάνισή τους, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον να συνδράμουν στην προσπάθεια που θα γίνει από διάφορες θέσεις. Ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, όσο δεν αποτελεί μέρος της απτής πραγματικότητας.

Πηγή: Pamebala