Πέλκας: «Θα προκριθούμε αν…»

Πέλκας: «Θα προκριθούμε αν…»

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα πρέπει να παρουσιάσουν στον αγωνιστικό χώρο στα στοιχεία της δουλειάς που έχουν κάνει αυτό το διάστημα, σύμφωνα με τον Δημήτρη Πέλκα.

Ο νεαρός άσος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του «Δικέφαλου» στην συνέντευξη Τύπου πριν την «μάχη» με την Λοκομοτίβα και στάθηκε στα στοιχεία που θα πρέπει να δείξουν οι «ασπρόμαυροι».

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας μέσος μίλησε για:

Τι άλλαξε σε σχέση με το πρώτο ματς: «Το σημαντικότερο πιστεύω είναι ότι προσαρμοστήκαμε στις καιρικές συνθήκες και τώρα θα είμαστε όλοι πιο έτοιμοι. Δουλέψαμε σε κάποια λάθη που κάναμε στον πρώτο αγώνα και θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ πιο έτοιμοι».

Το αν θεωρεί πως πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη σημασία στην άμυνα ή την επίθεση: «Εγώ πιστεύω πως άμα κάνουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής μας κι ακολουθήσουμε το σύστημα που δουλεύουμε όλον αυτόν τον καιρό και την τακτική που προπονούμαστε εδώ κι έναν μήνα, πιστεύω πως θα είμαστε εμείς που θα προκριθούμε. Δεν ξέρω αν θα παίξει ρόλο η επίθεση ή η άμυνα, στο ποδόσφαιρο παίζει ρόλο το γενικό σύνολο και πιστεύω ότι το σημαντικότερο είναι να είμαστε καλά στην άμυνα γιατί μπροστά θα έρθουν ευκαιρίες για γκολ».