Ολυμπιακός: Στόχος το ρεκόρ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ολυμπιακός: Στόχος το ρεκόρ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Η διάθεση 18.500 εισιτηρίων διαρκείας αποτελεί τον μεγάλο στόχο των ανθρώπων του Ολυμπιακού, μετά την εκπληκτική ολοκλήρωση του κύκλου των ανανεώσεων των νέων καρτών για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η Τετάρτη (22/7) ήταν η τελευταία ημέρα που είχαν στην διάθεσή τους οι προηγούμενοι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας να ανανεώσουν τις θέσεις τους, κλείνοντας παράλληλα και τον πρώτο... κύκλο της διάθεσης των νέων καρτών για την επόμενη σεζόν. Και η ανταπόκριση που έδειξαν οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» ήταν εξαιρετική, μια και μέχρι σήμερα έχουν διατεθεί 11.000 εισιτήρια.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η ανταπόκριση δείχνει την διάθεση του κόσμου, ο οποίος... απαντά με τον καλύτερο τρόπο στην πρωτοβουλία της ΠΑΕ για τη μείωση των τιμών, ελέω της κρίσεις και στηρίζει τη νέα ομάδα που δημιουργείται από τον Μάρκο Σίλβα και αναμένεται να είναι πολύ καλύτερη από την περσινή. Παράλληλα, όπως αναφέρουν οι Νταμπλούχοι, οι 11.000 νέες κάρτες, αποτελούν την απάντηση των φιλάθλων στον «πόλεμο» που δέχονται οι Πειραιώτες, αλλά και στις... λυκοφιλίες στο ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, το ποσοστό των περσινών κατόχων που ανανέωσαν τις κάρτες διαρκείας, ανέρχεται στο 80%, κάτι που σημαίνει πως πλέον ο μεγάλος στόχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, είναι το ρεκόρ των 18.500 εισιτηρίων διαρκείας, ενώ από εδώ και πέρα, όλες οι θέσεις είναι ελεύθερες...

Πηγή: onsports.gr