Κούκιος: «Είμαστε στρατιώτες»

Κούκιος: «Είμαστε στρατιώτες»

Ο νέος πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Βασίλης Κούκιος και ο αντιπρόεδρος, Κώστας Θεοδώρου έδωσαν το στίγμα τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο... ζητώντας την στήριξη όλων προκειμένου να υλοποιηθεί το νέο εγχείρημα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν οι δύο άνδρες στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν:

«Αυτή τη δύσκολη στιγμή εγώ και οι συνεργάτες μου θέλουμε να αντιμετωπίσουμε μία δύσκολη κατάσταση. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Θα πρέπει αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει η Ελλάδα, μαζί με τον Ολυμπιακό Βόλου να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε. Το σίγουρο είναι πως θα είναι μια πολύ δύσκολη εμπειρία για εμένα και τους συνεργάτες μου, αλλά νομίζω ότι ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να τα καταφέρει και να πάει εκεί που του αξίζει. Θα ήθελα να αναφέρω με μεγάλη αγάπη και σύνεση θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες. Ελπίζουμε ότι όσο εμείς παλεύουμε να πάμε τον Ολυμπιακό εκεί που του αρμόζει, κάποιος μεγάλος επιχειρηματίας ή μεγάλος επενδυτής, να μπορέσει να αναλάβει τις τύχες του και να τον ανεβάσει εκεί που πρέπει. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είναι μια μεγάλη ομάδα μόνο, είναι μια ιδέα. Εμείς είμαστε στρατιώτες, θα προσπαθήσουμε με όλο μας το είναι να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες. Σκοπός μας είναι να βάλουμε γερές βάσεις. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Τόρη και τον κ. Βαρούτσικο, οι οποίοι έχουν ματώσει για τον Ολυμπιακό Βόλου» τόνισε ο Βασίλης Κούκιος.

Στη συνέχεια επεσήμανε τα εξής: «Θέλω να αναφερθώ σε αυτά που θα γίνουν από εδώ και πέρα. Εμείς θέλουμε να χτίσουμε την ομάδα γερά και με στέρεες βάσεις. Έχουμε έρθει σε επαφή με πολλούς επιχειρηματίες της πόλης, οι οποίοι θα μας βοηθήσουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Αν θυμάμαι καλά είναι 25 έως 28. Θα συνδράμουν για να μπορέσουμε να πάμε τον Ολυμπιακό Βόλου σε ήρεμα νερά. Χρειαζόμαστε, όμως, όλο τον κόσμο. Δεν περισσεύει κανένας σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται. Είναι η τέταρτη φορά που προσπαθούμε και δεν γίνεται ο Ολυμπιακός Βόλου να μην μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι. Είμαι χρόνια φίλαθλος της ομάδας και νομίζω πως έχει έρθει η ώρα να μαζευτούν όλοι οι επιχειρηματίες και να βοηθήσουν για να κάνουμε μια ομάδα πρότυπο και για την πόλη και για όλους μας. Οι καιροί είναι πάρα πολύ δύσκολοι και πρέπει ο καθένας να βάλει το λιθαράκι του. Υπάρχουν χιλιάδες φίλαθλοι και πρέπει και αυτοί να βοηθήσουν την ομάδα, επειδή την αγαπούν. Δεν γίνεται ακόμη και στο πρόσφατο παρελθόν να είχαμε χιλιάδες κόσμο και τώρα στο γήπεδο να έρχονται 500 με 1000 άτομα. Εμένα δεν μου αρέσει αυτό το πράγμα. Κάποιες φορές παίζουμε καλά και κάποιες άλλες δεν παίζουμε. Σημασία έχει να στηρίζουμε την ομάδα που αγαπάμε.

Πιστέψτε με, είναι η τελευταία φορά φέτος και έχουμε τις περισσότερες πιθανότητες, αφού δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση και να ανέβουμε στη Σούπερ Λιγκ. Την Τρίτη είχα κατέβει στη Football League για την επικύρωση της βαθμολογίας και είδα πολύ κόσμο. Όλοι μας υπολογίζουν, έχουν την καλύτερη γνώμη για τον Ολυμπιακό Βόλου και θεωρούν ότι θα είναι μία από τις δύο ομάδες που θα κατακτήσουν τις θέσεις που οδηγούν στη Σούπερ Λιγκ. Από εκεί και πέρα, όλοι οι φίλαθλοι θα πρέπει να βοηθήσουν την ομάδα τους. Δεν υπάρχουμε εμείς, αν δεν υπάρχετε εσείς. Ο φίλαθλος είναι η ψυχή της ομάδος. Παίρνει ένα διαρκείας ή ένα εισιτήριο και μπαίνει στο γήπεδο μόνο για να βοηθήσει την ομάδα. Εμείς από τη δική μας τη μεριά αποφασίσαμε φέτος, για ομάδα Β΄ Εθνικής, να βάλουμε 120 ευρώ τα διαρκείας γενικής εισόδου. Ξεκινάμε την έκδοση από τη Δευτέρα 27 Ιουλίου, ταυτόχρονα με την πρώτη παρουσίαση της ομάδος. Θεωρούμε ότι είναι δύσκολες οι στιγμές, αλλά όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε την ομάδα που λέγεται Ολυμπιακός Βόλου. Τώρα ή Ποτέ! Αυτό είναι το δικό μας σύνθημα και σας υποσχόμαστε ότι με σύνεση και αγάπη θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για την ομάδα».

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος Κώστας Θεοδώρου ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός Βόλου και η πόλη του Βόλου είναι ένα. Ήρθαμε να παλέψουμε, να φέρουμε περισσότερο κόσμο και όχι να διαιρέσουμε ή να αφαιρέσουμε. Εμείς δεν ζητάμε τίποτα από εσάς. Θα δείτε την ομάδα που θα στήσουμε, έχετε αντίληψη του ποδοσφαιρικού χώρου και ελάτε κοντά μας. Αν νομίζετε ότι με 500 ή 300 μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε. Ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει μια εμπορική ομάδα με 3-4 χιλιάδες κόσμο. Σας θέλουμε κοντά μας γιατί είναι μια τελευταία ευκαιρία που θέλουμε να δώσουμε στην πόλη μέσα από αυτή την ιστορική ομάδα. Γίνεται μια προσπάθεια. Δεν είμαστε μόνοι μας. Είναι πολύς κόσμος από πίσω μας και τους ευχαριστούμε γιατί μας εμπιστεύονται στη διαχείριση. Σ' αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ένας, ενιαίος, δυνατός και πάμε να χτυπήσουμε την πόρτα της Σούπερ Λιγκ, εκεί που ανήκει, εκεί που μας το στερήσανε».