Παναιγιάλειος: Το νέο ΔΣ

Παναιγιάλειος: Το νέο ΔΣ

Σε κλίμα ενότητας πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές της Τετάρτης (22/7) στον Παναιγιάλειο... με τον απερχόμενο πρόεδρο των «μελανόλευκων», Πάνος Κουτρόπουλο, να ανακηρύσσεται πρώτος σε ψήφους.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

«Χωρίς προβλήματα διεξήχθησαν χθες το απόγευμα οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου τού «Παναιγιαλείου Γυμναστικού Συλλόγου» (Ερασιτέχνης), το οποίο καλείται σε μια δύσκολη οικονομικά (και όχι μόνο) περίοδο να συνεχίσει το έργο τής απελθούσας διοίκησης.

Κατά την τετράωρη (5μ.μ.- 9μ.μ.) εκλογική διαδικασία που έγινε στα γραφεία τού συλλόγου προσήλθαν για να ψηφίσουν συνολικά 54 εγγεγραμμένα (και ταμειακώς εντάξει) μέλη, τα οποία ανέδειξαν πρώτο τον απερχόμενο πρόεδρο του ΠΓΣ Πάνο Κουτρόπουλο. Το νέο 9μελές ΔΣ θα απαρτίζουν επίσης οι εξής (σύμφωνα με τη σειρά των ψήφων που έλαβαν): Παναγιώτης Βαγενάς, Μιχάλης Μπέσκος, Δημήτρης Σπυρόπουλος, Παναγιώτης Σπυρόπουλος, Γιώργος Κατσιμπίρης, Αντώνης Κουνιάκης, Σπάρτακος Μοντζολής και Χαράλαμπος Μπιρμπίλης. Αναπληρωματικά μέλη θα είναι οι Θεόδωρος Μαραυγάκης και Γιώργος Νικολόπουλος, ενώ τη νέα Εξελεγκτική Επιτροπή θα απαρτίζουν οι Σωτήρης Παπαχριστόπουλος και Παναγιώτης Γούσας.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας».