Παναθηναϊκός: «Έκαναν φτερά» τα εισιτήρια με Μπριζ

Παναθηναϊκός: «Έκαναν φτερά» τα εισιτήρια με Μπριζ

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ενημέρωσε τον φίλαθλο κόσμο της ότι τα εισιτήρια για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Μπριζ την προσεχή Τρίτη εξαντλήθηκαν (28/7 21:00 OTE TV).

Παρά τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνει ο ελληνικός λαός... οι φίλοι των «πρασίνων» ανταποκρίθηκαν αμέσως στο κάλεσμα της ΠΑΕ, με αποτέλεσμα τα «μαγικά χαρτάκια» να κάνουν γρήγορα φτερά. Μάλιστα οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» τόνισαν πως σε περίπτωση που υπάρξει επιστροφή εισιτηρίων από τους Βέλγους, τότε θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα με αντίπαλο την Brugge και ευχαριστεί θερμά τον κόσμο για την ανταπόκρισή του.

Τόσο μέσω διαδικτύου όσο και από το box office του γηπέδου, δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια και ως εκ τούτου παρακαλούμε τους φιλάθλους να μην προσέρχονται γι' αυτό το σκοπό στα εκδοτήρια του "Απ. Νικολαϊδης".

Σε περίπτωση επιστροφής -έστω και περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων- θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ στο pao.gr για το ακριβές πρόγραμμα διάθεσής τους».