ΟΦΗ: «Επαναπατρίσθηκε» ο Πιθαρούλης

ΟΦΗ: «Επαναπατρίσθηκε» ο Πιθαρούλης

Την Παρασκευή (24/7) ο Γιώργος Πιθαρούλης έγινε και επίσημα κάτοικος Ηρακλείου, επιστρέφοντας στην ομάδα της καρδιάς του.

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αναφέρει: «Στην 15η μεταγραφή του προχώρησε την Παρασκευή (24/7) ο ΟΦΗ καθώς απέκτησε και τον 25χρονο μέσο Γιώργο Πιθαρούλη. Πρόκειται για μια ακόμη μεταγραφή κρητικού ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα ενισχύσει τον ΟΦΗ στην Γ Εθνική.

Ο Πιθαρούλης επιστρέφει μετά από 6 χρόνια και πάλι στον ΟΦΗ, καθώς είχε αγωνιστεί στην κρητική ομάδα σε νεαρή ηλικία (2007-2009). Να σημειωθεί ότι ο 25χρονος μέσος αγωνίστηκε εκτός από τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ και στον Πανθρακικό (2009-11), ενώ έχει αγωνιστεί και στην Β' Ολλανδίας με την Χέλμοντ (2011). Ο Πιθαρούλης βρέθηκε την Πέμπτη στα γραφεία του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, υπέγραψε το συμφωνητικό του και θα βρίσκεται κανονικά τη Δευτέρα (27/7) στην πρώτη της ομάδας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που με ανέδειξε επαγγελματικά στο ποδόσφαιρο. Ο ΟΦΗ είναι τεράστια ομάδα και το ξέρω πολύ καλά αυτό. Πρέπει να επιστρέψει γρήγορα στην Σούπερ Λίγκ γιατί εκεί ανήκει. Αυτός είναι ο στόχος της ομάδας και ο προσωπικός μου. Να ξαναπαίξω με τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του παίκτη.

Αυτα πρέπει να γνωρίζετε για τον Γιώργο Πιθαρούλη

Ο Γιώργος Πιθαρούλης γεννήθηκε στις 4-6-1990 στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Η θέση του είναι αμυντικός μέσος και κεντρικός αμυντικός. Έπαιξε ποδόσφαιρο στον ΑΟΑΝ και την Κριτσά. Αργότερα στον ΟΦΗ (Σούπερ Λίγκ). Ακολούθησε η Χερσόνησος (Γ' Εθνική), ο Πανθρακικός (Σούπερ Λίγκ), η Παναχαΐκή (Γ' Εθνική), η Χέλμουντ (Β' Ολλανδίας), ο ΑΟ Χανιά (Γ' και Β' Εθνική) και η Επισκοπή (Β' Εθνική).