Ανάσες πριν την «μάχη» του miniEURO του Σεπτέμβρη (video)

Ανάσες πριν την «μάχη» του miniEURO του Σεπτέμβρη (video)

Πανέτοιμη για τη μεγάλη μάχη στο Βρσαρ της Κροατίας, δηλώνει η Ελληνική ομάδα minifootball για το miniEURO που ξεκινά τον Σεπτέμβρη.

Σε λίγες μέρες οι παίκτες ολοκληρώνουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που ξεκίνησε στις 13 Ιουλίου στο Soccer Park Παπάγου και στη συνέχεια θα απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, προκειμένου να επανέλθουν για την τελική ευθεία του miniEURO 2015.

Ο προπονητής της ομάδας, Αποστόλης Γκαϊφύλλιας δηλώνει ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα προετοιμασία και θεωρεί πως η ομάδα του θα εμφανιστεί έτοιμη στις υποχρεώσεις που ξεκινούν σε λίγες εβδομάδες. Σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια αυτή παίζει το Total της ΦΑΓΕ που στηρίζει έμπρακτα την Ελληνική Ομάδα Minifootball αλλά και η UMBRO που θα ντύνει την ομάδα μέχρι και το 2016. Στο πλευρό της «γαλανόλευκης» βρίσκεται και η mybet που αποτελεί έναν ακόμα σύμμαχο στην μεγάλη πρόκληση του miniEURO.

Στη media day που προηγήθηκε, οι παίκτες δήλωσαν ευτυχισμένοι από την συμμετοχή τους στο ρόστερ της επίσημης αγαπημένης, ενώ τόνισαν ότι οι στόχοι είναι υψηλοί.

Δημήτρης Μπούρας: «Αυτή τη χρονιά έχουμε μία εντελώς νέα ομάδα. Πολλοί καινούργιοι παίκτες μπήκαν στο ρόστερ-όπως εγώ. Οι παλαιότεροι παίκτες μας αγκάλιασαν και πιστεύω ότι όλοι μαζί θα φτιάξουμε ένα αποτελεσματικό σύνολο, με το οποίο θα κυνηγήσουμε τους στόχους μας».

Σωκράτης Ντούβλης: «Οι προπονήσεις μας είναι πολύ σημαντικές. Όσο περισσότερες προπονήσεις τόσο καλύτερο είναι για να βρει τη χημεία της η ομάδα. Μπορεί ο χρόνος μας να είναι περιορισμένος, αλλά οι στιγμές όπου προπονούμαστε είναι πραγματικά πολύτιμες».

Αντρέας Ντρένοβα: «Οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα οργανωτικά θέματα κάνουν πάρα μα πάρα πολύ καλά τη δουλειά τους και βλέπουμε επίσης πόσο σημαντικό ρόλο έχει στην προετοιμασία μας ο προπονητής. Υπάρχει σίγουρα καλύτερη οργάνωση και πειθαρχεία στο παιχνίδι μας. Αυτό ο παράγοντας παίζει σημαντικό ρόλο στα θετικά αποτελέσματα της ομάδας».

Γιάννης Μπουρνιάς: «Έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια για την οργάνωση, την EMF και τις υπόλοιπες ομάδες. Πιστεύω ότι σαν ομάδα δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα και μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Βασίλης Γιοβανόπουλος: «Πάνω απ' όλα θα πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες του προπονητή και να είσαι συγκεντρωμένος σε ό,τι σου λέει στο παιχνίδι. Να δουλεύεις σωστά, να ακούς τις συμβουλές και από εκεί και πέρα το αποτέλεσμα θα βγει στον αγωνιστικό χώρο».

Δημήτρης Γκιάλης: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος από την πρώτη μου συμμετοχή στο miniEURO. Ανυπομονώ να πάω στην Κροατία και να ζήσω την διοργάνωση από κοντά. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος εδώ και απολαμβάνω κάθε στιγμή με τους συμπάικτες μου».

Φραγκίσκος Γιαννουλάκης: «Όλοι μας το ονειρευόμασταν να παίξουμε στην Εθνική ομάδα. Ίσως ο λόγος του ότι προέρχομαι από επαρχία (σ.σ. Ηράκλειο Κρήτης) να κάνει το συναίσθημα αυτό ακόμη πιο έντονο. Είμαι πολύ υπερήφανος που είμαι εδώ με τους συμπαίκτες μου και με τον προπονητή μας».

Δημήτρης Καραβίδας: «Εντάξει, αυτό είναι όνειρο για κάθε παίκτη, αλλά στόχος μας είναι να κάνουμε κάτι καλύτερο από τις δύο προηγούμενες χρονιές. Θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να το καταφέρουμε».

Δημήτρης Λεβέντης: «Έζησα την εμπειρία στην Κρήτη, το 2013 και ήταν απίστευτα, αλλά πλέον εγώ είμαι συνηθισμένος σε αυτήν την ατμόσφαιρα και δε μπορώ να πω ότι μου κάνει και ιδιαίτερη διαφορά».

Σπύρος Νικολάου: «Σίγουρα έγινε μία ανανέωση στην ομάδα. Αυτό είναι καλό και ελπίζω τα παιδιά να μπουν γρήγορα στο κλίμα και να κάνουν αυτά που θα μας πει ο προπονητής».

Παναγιώτης Πομώνης: «Η ομάδα έχει δείξει ότι κάθε χρόνο βελτιώνεται. Δουλεύουμε πάρα πολύ καλά με το προπονητικό τημ. Ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς δε μας λείπει τίποτα. Ελπίζουμε και φέτος να πάνε και λίγο καλύτερα από τους "16" της Ευρώπης».

Ραφαήλ Ταραμάς: «Πιστεύω ότι, παιχνίδι με παιχνίδι, θα πάμε πολύ καλά γιατί είμαστε ένα πολλύ συγκεντρωμένο σύνολο».