Νικολόπουλος: «Δεν το σκέφτηκα για ΟΦΗ»

Νικολόπουλος: «Δεν το σκέφτηκα για ΟΦΗ»

Μια νέα σελίδα στην καριέρα του Βαγγέλη Νικολόπουλου άνοιξε μετά την μεταγραφή του στον ΟΦΗ.

Μετά από 4 χρόνια ο 24χρονος επιθετικός άφησε τον Οπούντιο Μαρτίνου για να συνεχίσει στην κρητική ομάδα. Ο νεαρός άσος μίλησε σε τοπικό Μέσο για την μετακίνηση του ενώ ευχαρίστησε και όσους τον βοήθησαν.

«Μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια πολύ μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία και με έναν φανταστικό κόσμο. O ΟΦΗ είναι ομάδα superleague και εκεί θα ξαναβρεθεί πολύ σύντομα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι και γω μέλος αυτής της προσπάθειας και ανήκω πλέον σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Όταν σου παρουσιάζεται η ευκαιρία να παίξεις σε μια ομάδα όπως ο ΟΦΗ δεν το σκέφτεσαι καν. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε» εξήγησε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αυτά τα 4 χρόνια που έχω στον Οπούντιο ήταν από τα καλύτερα ποδοσφαιρικά μου χρονιά! Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω την αδερφή μου και τον άντρα της που μου έχουν σταθεί και με το παραπάνω καθώς επίσης και τον αδερφό μου και τους γονείς μου που είναι πάντα δίπλα μου. Θέλω να ευχηθώ στον αδερφό μου σιδερένιος και τη νέα χρόνια να πάρει αυτό που του στερήθηκε την περσινή λόγω του τραυματισμού που είχε. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και να πω πως είναι ένας πολύ καλός πρόεδρος πεντακάθαρος και φροντίζει τους ποδοσφαιριστές του».