Γεωργακόπουλος: «Εξαιρετικός ο Τσιώλης»

Γεωργακόπουλος: «Εξαιρετικός ο Τσιώλης»

Ο Κώστας Γεωργακόπουλος μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας της Κέρκυρας, για το νέο προπονητή των Φαιάκων, τη νέα σεζόν αλλά και τους δικούς του στόχους.

Αναλυτικά η συνέντευξη του στην επίσημη ιστοσελίδα της νησιωτικής ΠΑΕ:

Για την πορεία της προετοιμασίας: «Η προετοιμασία πηγαίνει πολύ καλά. Δουλεύουμε καθημερινά, πρωί – απόγευμα, με διάθεση, είμαστε σε καλό δρόμο και πιστεύω ότι θα τα πάμε πολύ καλά την προσεχή σεζόν.»

Για τη συνεργασία με τον Σάκη Τσιώλη: «Όλοι μας γνωρίζαμε εξ αρχής ποιος είναι ο κ. Τσιώλης. Και το έργο που έχει επιτελέσει στις ομάδες που εργάστηκε στο παρελθόν. Η συνεργασία και η επικοινωνία που έχουμε είναι εξαιρετική. Μιλάει με όλους –μικρούς, μεγάλους-, μας βοηθάει πολύ».

Για τον χαρακτήρα της νέας Κέρκυρας: «Ο κόουτς προσπαθεί να βάλει τη φιλοσοφία του στο παιχνίδι μας και θεωρώ ότι αυτή η φιλοσοφία του ταιριάζει με τη δική μας, με τον χαρακτήρα αυτής της ομάδας. Μια ομάδα με πολύ πρέσινγκ, σε όλους τους χώρους, πολλές πάσες, κυκλοφορία και δημιουργικό ποδόσφαιρο, επιθετικό. Ανάλογα, βεβαίως, με τον αντίπαλο...»

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες: «Αισθάνομαι ότι είμαι πιο έτοιμος από πέρσι, σε διάφορους τομείς. Έτσι, εξάλλου, είναι και το λογικό: κάθε χρόνο να γίνεσαι καλύτερος. Στόχος μου είναι να πάρω όσο περισσότερα παιχνίδια μπορώ, να βάλω όσα πιο πολλά γκολ μπορώ.»".