Ηρακλής Ψαχνών: Πρόταση Θεοδοσίου για τοπικό

Ηρακλής Ψαχνών: Πρόταση Θεοδοσίου για τοπικό

Να αναλάβει την διοίκηση του Ηρακλή Ψαχνών προτίθεται ο Αλέξανδρος Θεοδοσίου με την προϋπόθεση η ομάδα να επιστρέψει στα τοπικά πρωταθλήματα της Εύβοιας.

Την Πέμπτη (23/7) πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Τύπου του Δημοτικού Σταδίου Ψαχνών η προγραμματισμένη εξ αναβολής τελική γενική συνέλευση του Α.Ο. Ηρακλή Ψαχνών, παρουσία του πρώην Προέδρου της ΠΑΕ Γιώργου Στούπα.

Ο ίδιος, αφού δήλωσε πως κατά τα φαινόμενα η ομάδα θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, εξήγησε πως ο λόγος της συγκέντρωσης είναι οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του ερασιτέχνη Ηρακλή Ψαχνών.

Στην αίθουσα παρευρέθη και ο πρώην Υπαρχηγός του ΓΕΕΘΑ και πρώην Εφορος της Κ20 του Ηρακλή Ψαχνών κος Θεοδοσίου Αλέξανδρος, ο οποίος ήταν ουσιαστικά και ο μοναδικός ο οποίος δήλωσε υποψηφιότητα.
Ο κος Θεοδοσίου κατέθεσε αρχικά ερώτηση προς τον πρώην Πρόεδρο Γιώργο Στούπα για την κατάσταση την οποία βρίσκεται αυτή την στιγμή η ΠΑΕ και ρώτησε συγκεκριμένα «τι υπάρχει αυτή την στιγμή», και ο Γιώργος Στούπας του απάντησε πως η ομάδα έχει υποβιβαστεί και συνεχίζει όπως όλα δείχνουν στην Γ' Εθνική.

Ο ίδιος (Γιώργος Στούπας) θέλησε να ξεκαθαρίσει άλλη μία φορά πως η ΠΑΕ είναι ξεχωριστό κομμάτι, και όταν η ομάδα υποβιβαστεί και επίσημα τότε η ΠΑΕ θα κάνει λύση και εκκαθάριση.
«Τα χρέη της ΠΑΕ δεν πάνε στον ερασιτέχνη. Είναι άλλο κομμάτι το ένα και άλλο το άλλο», τόνισε ο Γιώργος Στούπας.

O κος Θεδοσίου ρώτησε στην συνέχεια αν το νέο Διοικητικό συμβούλιο που θα αναλάβει μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στην Α' κατηγορία (τοπικό) αν δεν θέλει στην Γ' Εθνική και ο κος Στούπας απάντησε «γιατί να μην μπορεί και στην Β' κατηγορία μπορεί άμα θέλει».

Ο κος Θεοδοσίου αφού αναφέρθηκε και στο σενάριο το οποίο κυκλοφόρησε περί συγχώνευσης με τον ΑΟ Χαλκίς, είπε στην συνέχεια: «Κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι τέτοιο και ο Ηρακλής να μπει σε μία τέτοια διαδικασία. Ο Ηρακλής Ψαχνών κατέληξε στον υποβιβασμό γιατί υπήρχε ο ενθουσιασμός του πρωτάρη και η τοπική κοινωνία δεν άντεχε να κρατήσει ομάδα στην Β' Εθνική. H ομάδα δεν μπορεί να σταθεί πλέον στην Γ' Εθνική και δεν θα έχει ζωή σε αυτή την κατηγορία, παρά μόνο στο τοπικό στο οποίο μπορώ να αναλάβω Πρόεδρος... Προτείνω λοιπόν να δηλώσουμε την ομάδα στην Α' κατηγορία και να αναλάβω Πρόεδρος εγώ».

Τον λόγο πήρε ο Γενικός Αρχηγός κος Γκαλούφας ο οποίος είπε: «Κανένας ενθουσιασμός πρωτάρη δεν υπήρξε. Ο Ηρακλής Ψαχνών είναι παραδοσιακή δύναμη της Έυβοιας και της Β' Εθνικής. Ποιος ο λόγος να πάμε την ομάδα στο τοπικό από την στιγμή που βρίσκεται στην Γ' Εθνική; Είναι τρελό και παράλογο αυτό που λες...».

Ο Γιώργος Στούπας ο οποίος πήρε και πάλι τον λόγο είπε: «Ας την πάρει την ομάδα ο κος Θεοδοσίου και ας κάνει ότι θέλει μετά. Η νέα Διοίκηση έχει την ευθύνη και αναλαμβάνει το κόστος, αλλά σήμερα το ζήτημά μας δεν είναι αυτό, αλλά οι εκλογές. Αν σήμερα λοιπόν δεν έχουμε νέα Διοίκηση την Δευτέρα παραδίδουμε την ομάδα στο Πρωτοδικείο».

Σε αυτό το σημείο ο κος Θεοδοσίου ζήτησε και πάλι τον λόγο δηλώνοντας τα εξής: «Θεωρώ ξεφτίλα το Πρωτοδικείο. Δώστε μου τρεις ημέρες προθεσμία για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Η πρότασή μου είναι σαφής. Μπαίνω μπροστά με την προϋπόθεση να επιστρέψουμε στο τοπικό και όποιος θέλει από το παρών συμβούλιο με ακολουθεί. Στην Γ' Εθνική δεν μπορώ να την πάω την ομάδα στο τοπικό όμως μπορώ. Έχω δύο ανθρώπους δίπλα μου που επιθυμούν να χρηματοδοτήσουν την ομάδα».

Η συνέλευση έκλεισε με απόφαση να δοθεί προθεσμία τριών ημερών στον υποψήφιο κο Θεοδοσίου, ώστε να παρουσιάσει επίσημα την πρότασή του καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο που θα τον στελεχώσει, και αν κάτι τέτοιο μέχρι την Δευτέρα δεν συμβεί και καθώς δεν υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια, η ομάδα επιστρέφει (Δευτέρα) στο Πρωτοδικείο...

Πηγή: psaxniwtis.blogspot