Καλαμάτα: Παρελθόν ο Ηλιόπουλος

Καλαμάτα: Παρελθόν ο Ηλιόπουλος

Ο 25χρονος επιθετικός δεν τα βρήκε με την Καλαμάτα στο οικονομικό

Οι αποδεσμεύσεις στην Καλαμάτα συνεχίζονται. Η σεζόν για τους «μελανόλευκους» ξεκίνησε και επίσημα την περασμένη Τρίτη (21/7) στο Δημοτικό στάδιο με τον Κώστα Κλάδη να έχει στη διάθεση του 18 παίκτες. Ο πήχης έχει μπει χαμηλά φέτος για την ομάδα της Μεσσηνίας, κάτι που φαίνεται και από το υλικό που έχει στα χέρια του ο 57χρονος τεχνικός.

Ελάχιστοι έχουν παραμείνει από το περσινό ρόστερ, αφού παρελθόν από την Καλαμάτα αποτελούν οι Σωτήρης Τσάτσος (πήγε στον Τσικλητήρα Πύλου), Παναγιώτης Πάππος, Δημήτρης Ρούσσης, Τάσος Χριστοφιλέας, Κώστας Κορκόντζελος, Παναγιώτης Τσιφλίδης, Αντώνης Λαζάρου, Δημήτρης Μαρτίνος, Χρήστος Καλαντζής, ενώ το τελευταίο όνομα στη λίστα των αποχωρήσεων είναι αυτό του Κώστα Ηλιόπουλου.

Αν και στις τάξεις της ομάδας υπήρχε αισιοδοξία πως οι δύο πλευρές θα τα βρουν και ο 25χρονος επιθετικός θα συνεχίσει στη «Μαύρη Θύελλα», διαπιστώθηκε πολύ μεγάλη διαφορά στο οικονονικό κομμάτι. Έτσι, οι ιθύνοντες είναι γεγονός πως θα πρέπει να κινηθούν για να καλύψουν τα κενά με την απόκτηση έμπειρων παικτών, καθώς στις 19 Αυγούστου είναι η κλήρωση του πρωταθλήματος και στις 6 Σεπτεμβρίου με τα μέχρι τώρα δεδομένα η σέντρα.

Πηγή: a-sports