ΑΕ Σπάρτη: Δυναμικό ξεκίνημα για τους Πρωταθλητές Λακωνίας!

ΑΕ Σπάρτη: Δυναμικό ξεκίνημα για τους Πρωταθλητές Λακωνίας!

Η Σπάρτη βγήκε στη σέντρα της Γ' Εθνικής με τέσσερις ανανεώσεις συμβολαίων.

Παρά τις εξελίξεις που υπήρξαν στη χώρας μας τις τελευταίες εβδομάδες, η ομάδα της Λακωνίας συνέχιζε τον προγραμματισμό εν όψει της νέας σεζόν, με στόχο φυσικά την άνοδο στη Football League.
Το Σάββατο (25/7) ήρθαν και οι πρώτες ανακοινώσεις από τους πρωταθλητές. Συγκεκριμένα οι Σπαρτιάτες γνωστοποίησαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τέσσερις παίκτες. Ο λόγος για τους Γιώργο Σεμερτζίδη, Βασίλη Γκίτζια, Νίκο Σπηλιωτόπουλο και Ανδρέα Γεωργακόπουλο οι οποίοι θα παραμείνουν στην ομάδα της Σπάρτης για άλλον ένα χρόνο.

Θέμα χρόνου όμως είναι και η οριστικοποίηση της παραμονής του Τόνι Χαλίλι. Η διοίκηση της ομάδας έχει καταθέσει στον παίκτη πρόταση επέκτασης συμβολαίου για ακόμα ένα χρόνο και μέχρι το βράδυ του Σαββάτου ο Χαλίλι αναμένεται να πει το πολυπόθητο «ναι».

Την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι ανανεώσεις των συμβολαίων που έχει αποφασίσει η διοίκηση και στη συνέχεια θα «σκάσουν» οι πρώτες μεταγραφές. Πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί και το όνομα του νέου προπονητή ενώ το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα αρχίσει τις επόμενες μέρες, πιθανότατα στο δημοτικό στάδιο της πόλης.