Ολυμπιακός: Προ των... ανακοινώσεων

Ολυμπιακός: Προ των... ανακοινώσεων

Τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα... πορευτεί στο τρίτο στάδιο της προετοιμασίας θα ανακοινώσει την Κυριακή (26/7) ο Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αναχωρήσουν την Δευτέρα (27/7) για το Έρμελο της Ολλανδίας, όπου θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους, δίνοντας μερικά φιλικά παιχνίδια και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο Πορτογάλος τεχνικός θα ανακοινώσει τους... εκλεκτούς που θέλει να έχει μαζί του στο τρίτο στάδιο της προετοιμασίας.

Άλλωστε, όπως είχε αναφέρει, τα φιλικά στο Afyon Cup της Τουρκίας ήταν κριτήριο για πολλούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δείξουν πως μπορούν να κερδίσουν μία θέση στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ για τη νέα σεζόν. Το σίγουρο είναι πως μερικοί δεν θα συνεχίσουν, αφού στόχος του Μάρκο Σίλβα είναι να... μικρύνει τον αριθμό και άπαντες αναμένουν με... αγωνία τις... κλήσεις του ενόψει της Ολλανδίας.

Πάντως, ο Πορτογάλος θα έχει ένα νέο «πρόσωπο» και αναφερόμαστε στον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ο οποίος ανακοινώθηκε το Σάββατο (25/7) από την ΠΑΕ και θα αποτελέσει την πρώτη επιλογή για την γραμμή... κρούσης.

Πηγή: Onsports.gr