Έγινε «λιοντάρι» ο Ντα Κόστα

Έγινε «λιοντάρι» ο Ντα Κόστα

Εδώ και μερικές ώρες ο Φελίπε Ντα Κόστα έγινε με κάθε επισημότητα παίκτης του Πανσερραϊκού.

Τα «λιοντάρια» ενέταξαν στο δυναμικό τους ένα αξιόλογο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει εύκολα τη «ζημιά» στα αντίπαλα δίχτυα.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του Πορτογάλου άσου:

«Επέστρεψα σπίτι! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Ανυπομονώ να φορέσω ξανά αυτή τη φανέλα και να κάνουμε μια σπουδαία χρονιά. Ο στόχος είναι μόνο ένας: άνοδος, τίποτα άλλο! Αυτές ήταν από τις πρώτες λέξεις που μου είπε ο πρόεδρος, κ. Χαλκίδης, όταν πρωτομιλήσαμε πριν έρθω στις Σέρρες. Απ' ότι βλέπω η ομάδα είναι πολύ καλή, με ποιότητα σε όλες τις θέσεις.

Υπάρχει ένα κατάλληλο «μιξ» από έμπειρους και νέους ποδοσφαιριστές. Επειδή μου αρέσει να είμαι πάντα ένας άνθρωπος που να είναι ενημερωμένος για όλα, διαβάζω τι κάνουν οι άλλες ομάδες και τι παίκτες παίρνουν. Απ' ότι κατάλαβα φέτος η Football League θα έχει 5-6 ομάδες που θα παλεύουν για την άνοδο. Και ο Πανσερραϊκός θα είναι μία από αυτές!

Δυστυχώς ακόμα δεν έχω παίξει στις Σέρρες με το γήπεδο γεμάτο, όπως ήταν τα πιο παλιά χρόνια. Ελπίζω φέτος να δω πολύ κόσμο στις κερκίδες και να μας βοηθήσουν. Το λέω αυτό γιατί στην Football League είναι πάρα μα πάρα πολύ σημαντικό να έχεις δυνατή έδρα. «Μετράει» ο κόσμος στο γήπεδο. Όχι να βρίζουν βέβαια, αλλά για να μας στηρίξουν και να ρίξουν πίεση στους αντιπάλους και τους διαιτητές.

Επιστρέφω στην πόλη που εγώ και η οικογένειά μου αγαπάμε πολύ και γι' αυτό είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Και από την στιγμή που με πήρε τηλέφωνο ο κ. Χαλκίδης άφησα σε δεύτερο πλάνο αμέσως τις συζητήσεις που είχα με άλλες ομάδες που με ήθελαν.

Ένα άλλο κομμάτι που θα παίξει σημαντικό ρόλο θα είναι τα αποδυτήρια. Να είμαστε ενωμένοι, σαν μια δεύτερη οικογένεια και όλοι να «πεινάνε» για νίκες και για σκληρή δουλειά. Αυτά. Φτάνουν τα λόγια. Πάμε για δουλειά από αύριο. Ξεκινάει αυτήν την χρονιά που πιστεύω πως θα είναι πολύ επιτυχημένη για όλη την πόλη των Σερρών».