Ολυμπιακός Βόλου: «Ή τώρα... ή ποτέ»

Ολυμπιακός Βόλου: «Ή τώρα... ή ποτέ»

Το απόγευμα της Δευτέρας γίνονται τα «αποκαλυπτήρια» της νέας ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου στο ΕΑΚ... με τη διοίκηση να απευθύνει το κάλεσμα στον κόσμο (27/7 19:30).

Σήμερα θα λάβει χώρα η «πρώτη» των «ερυθρολεύκων» και όπως είναι φυσικό η βολιώτικη ΠΑΕ θέλει την συμπαράσταση του κόσμου της προκειμένου να μπει με το δεξί η νέα αγωνιστική χρονιά για τους παίκτες του Απόστολου Χαραλαμπίδη.

Η ανακοίνωση: «Το φετινό ταξίδι του Ολυμπιακού Βόλου με στόχο της επιστροφή του στη Σούπερ Λίγκα, ξεκινάει σήμερα το απόγευμα στις 7.30 μ.μ. από το ΕΑΚ. Εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού Βόλου. Σήμερα το απόγευμα στις 7.30 μ.μ. όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον ΕΑΚ. Εκεί όπου οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας και το νέο τεχνικό επιτελείο και παράλληλα με το βροντερό παρών που θα δώσουν, να δείξουν την έμπρακτη στήριξή τους στη νέα προσπάθεια που ξεκινάει φέτος. Ολοι στο ΕΑΚ στις 7.30 μ.μ. Γιατί ή τώρα ή ποτέ».