Νίνης: «Να δώσουμε το 200%»

Νίνης: «Να δώσουμε το 200%»

Ο Σωτήρης Νίνης μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπριζ και τόνισε πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να δώσουν το 200% για να πάρουν τη νίκη.

Σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός θα ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνα με την Μπριζ εμφανίστηκε ο Σωτήρης Νίνης. Ο διεθνής μέσος μίλησε στη συνέντευξη Τύπου της Λεωφόρου κι υποστήριξε πως η ομάδα είναι πανέτοιμη για την κόντρα με τους Βέλγους.
Αναλυτικά όσα είπε:

-Σωτήρη πριν αποχωρήσεις από τον Παναθηναϊκό είχες γευτεί μια αποτυχία με την Οντένσε, ποιο είναι το δικό σου στοίχημα στην επιστροφή στην ομάδα;

«Έχουν περάσει τρια χρόνια από τότε, άλλες χρονιές, άλλη ομάδα. Η ομάδα δίνει ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια τα τελευταία χρόνια. Πρέπει να φανούμε αντάξιοι, να είμαστε σοβαροί πάνω από όλα κι αν είμαστε αυτοί που πρέπει, όλα θα πάνε καλά».

-Πόσο έτοιμος είναι ο Παναθηναϊκός να ανταποκριθεί;

«Είμαστε απολύτως έτοιμοι, δεν μπορούμε να πούμε πως σε αυτό το σημείο δεν θα είμαστε έτοιμοι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για εμένα. Αύριο όλοι θα πρέπει να δώσουμε όχι το 100% των δυνατοτήτων μας, αλλά το 200% για να ανταπεξέλθουμε και να τα πάμε μια χαρά».