Θεοδοσιάδης: «Καινούριο ξεκίνημα»

Θεοδοσιάδης: «Καινούριο ξεκίνημα»

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης τόνισε πως στην Καρδίτσα γίνεται σκληρή δουλειά απ' όλους, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί αγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα της Football League.

Μεταξύ άλλων ο έμπειρος κόουτς των «κιτρινόμαυρων» επεσήμανε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα πραγματοποιηθούν 2-3 προσθήκες... ώστε να δυναμώσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού: «Κάνουμε ένα καινούριο ξεκίνημα. Θεωρώ ότι μέσα από πολύ σκληρή δουλειά, από μεράκι, από αγάπη για το ποδόσφαιρο θα προετοιμαστούμε κατάλληλα έτσι ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε για άλλη μία χρονιά ανταγωνιστική ομάδα που να μπορεί να διαχειρίζεται τα παιχνίδια. Σίγουρα ξέρουμε ότι θα είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά. Υπάρχει εμπιστοσύνη και στους παίχτες που παρέμειναν στην ομάδα αλλά και στα νέα παιδιά που ήρθαν και θεωρώ ότι θα δημιουργήσουμε ένα αξιόλογο σύνολο που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και την ίδια την ομάδα αλλά και τον κόσμο που θα έρχεται να την παρακολουθεί. Ακόμα δεν έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έρθουν 2-3 παίκτες ώστε να δυναμώσουμε και να θωρακίσουμε την ομάδα για να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος».