Αγροτικός Αστέρας: Καμία αλλαγή στα διαρκείας!

Αγροτικός Αστέρας: Καμία αλλαγή στα διαρκείας!

Σε μία προσπάθεια να γεμίσει από κόσμο το «Δ. Κοντικάκης» η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας... προς τιμήν της αποφάσισε να μην αλλάξει τις τιμές των καρτών διαρκείας της δεύτερης περιόδου διάθεσης, καθώς σέβεται τις δυσκολίες που περνάει ο ελληνικός λαός.

Η ενημέρωση των «σταχυοφόρων»:

«Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει ότι οι τρέχουσες τιμές των Καρτών Διαρκείας θα διατηρηθούν και δεν θα ισχύσει ο τιμοκατάλογος της δεύτερης περιόδου διάθεσης.

Κατόπιν δεκάδων αιτημάτων από φιλάθλους που θέλουν να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2015 -2016, η διοίκηση του Αστέρα - σεβόμενη φυσικά ότι τα πρόσφατα γεγονότα στη χώρα δυσχέρηναν την οικονομική κατάσταση - αποφασίσε να διατηρήσει μέχρι το τέλος της περιόδου διάθεσης των Καρτών Διαρκείας τις παρακάτω εντυπωσιακά χαμηλές τιμές.

Κάρτα Premium - για τις θέσεις κάτω από το σκέπαστρο - αξία 120 ευρώ

Κάρτα Green Passion - για τις θέσεις της θύρας 1 εκτός σκέπαστρου - αξία 100 ευρώ

Επίσης, διατίθενται οι παρακάτω δύο ειδικές κατηγορίες Καρτών Διαρκείας:

Κάρτα Green Hope - η κάρτα αυτή προορίζεται για τους γονείς των αθλητών της ακαδημίας του Αγροτικού Αστέρα και για νέους 18 ως 26 ετών - αξία μόλις 60 ευρώ

Κάρτα Green Ladies - για τις γυναίκες φιλάθλους του Αγροτικού Αστέρα - αξία μόλις 50 ευρώ

Όπως εύκολα γίνεται κατανοητό, οι τιμές των Καρτών Διαρκείας είναι εξαιρετικά χαμηλές, προσφέροντας κέρδος σε κάθε φίλαθλο που ξεπερνά το 30%, ενώ οι ειδικές κατηγορίες προσφέρουν όφελος που ξεπερνά το 50 % !

Διακαής πόθος της οικογένειας του Αγροτικού Αστέρα είναι οι Κάρτες Διαρκείας να γίνουν ανάρπαστες, ώστε το «Δημήτρης Κοντικάκης» να είναι κατάμεστο κάθε αγωνιστική.

Η διάθεση των Καρτών Διαρκείας γίνεται καθημερινά (Δευτέρα ως Παρασκευή) από τα γραφεία της Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας που βρίσκονται εντός του γηπέδου «Δημήτρης Κοντικάκης». Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στον αριθμό 2310 765 155».