ΑΟ Τρίκαλα: Αυτοί πάνε Ευρυτανία

ΑΟ Τρίκαλα: Αυτοί πάνε Ευρυτανία

Ύστερα από τη σημερινή (28/7) προπόνηση ο Περικλής Αμανατίδης ανακοίνωσε τους εκλεκτούς που θα μεταβούν στην Ευρυτανία, όπου και θα λάβει χώρα το «χτίσιμο» των Τρικάλων τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Βαγγέλης Πίτκας, Νίκος Γιδόπουλος, Νίκος Βουτσελάς, Κώστας Σκούπρας, Τάσος Παγώνης, Ιορδάνης Παπαργυρίου, Κώστας Γιώτας, Σάκης Τέλλος, Βαγγέλης Ανδρέου, Παναγιώτης Παπαευθυμίου, Παύλος Βαγγελή, Γιώργος Μοσχάκης, Τάσος Κυριάκος, Δημήτρης Ψύρρας, Σωτήρης Ρεντζιλάς, Λόρι Κέρι, Περικλής Μηνάς, Παναγιώτης Γεωργίου, Αντώνης Καμπλιώνης, Βασίλης Σαχινίδης, Χρήστος Κατσαντώνης, Αποστόλης Τσιώλης, Θωμάς Ντάφλας και Χάρης Ντόμπρος.

Τον προπονητή στελεχώνει ο γυμναστής, Σήφης Μωυσίδης και ο γυμναστής τερματοφυλάκων, Σοφοκλής Βουλόγκας. Την αποστολή θα συνοδεύσει ο γενικός αρχηγός, Ζήσης Κατσαντώνης και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Άκης Βαρελής, ο φυσιοθεραπευτής Κώστας Μπεχλιβάνος και ο βοηθός του, Μιχάλης Ράντζας όπως επίσης και ο φροντιστής Φίλιππος Παυλής. Οι Θεσσαλοί θα αναχωρήσουν την προσεχή Πέμπτη (30/7) στις 10:30 το πρωί και αργότερα θα καταλύσουν στο Hellas Country Hotel.