Αναγέννηση Καρδίτσας: Ποδόσφαιρο τέλος για τον Μίχο

Αναγέννηση Καρδίτσας: Ποδόσφαιρο τέλος για τον Μίχο

Ο Χάρης Μίχος αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, με τους «κιτρινόμαυρους» να τον ευχαριστούν δημόσια για την μέχρι τώρα προσφορά του στο σύλλογο.

Επίσης, να αναφέρουμε ότι η Αναγέννηση απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Αλεξίου, παρ' όλο που οι δύο πλευρές ήταν κοντά σε συμφωνία.

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αναφέρει:

«Η διοίκηση της Αναγέννησης με αφορμή την απολύτως σεβαστή απόφαση του ποδοσφαιριστή μας Χάρη Μίχου να σταματήσει την ενεργό δράση του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες για την προσφορά του τα 2,5 τελευταία χρόνια στο σύλλογο.

Τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά ο Χάρης ήταν ένας αθλητής που τίμησε την φανέλα της Αναγέννησης, δήλωσε παρών στις δύσκολες στιγμές, συνεργαστήκαμε άψογα μαζί του και συνέβαλε σημαντικά στο να επιτευχθούν οι στόχοι. Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

Στο μεταξύ η διοίκηση της Αναγέννησης ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο της ομάδας ότι αποσύρει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Αλεξίου παρότι αρχικά είχε συμφωνήσει μαζί του για να τον συμπεριελάβει στο ρόστερ της ομάδας. Οι κινήσεις για την επιπλέον θωράκιση του δυναμικού μας θα συνεχιστούν με προσεκτικά και ουσιαστικά βήματα όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια».