Ερμής Ζωνιανών: Νέος προπονητής ο Παπαματθαιάκης (video)

Ερμής Ζωνιανών: Νέος προπονητής ο Παπαματθαιάκης (video)

Σε συμφωνία με τον Μανόλη Παπαματθαιάκη ήρθε η διοίκηση του Ερμή Ζωνιανών με τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟ Κρουσώνα να καλύπτει το κενό του Βασίλη Καραϊσκου ο οποίος έλυσε την συνεργασία του με τα Ζωνιανά.

Μάλιστα, ο Μανώλης Παπαματθαιάκης τη Δευτέρα 27 Ιουλίου, πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ως προπονητής του Ερμή Ζωνιανών και μίλησε για τους στόχους της ομάδας και παρότι ευχαρίστησε την διοίκηση του Ερμή Ζωνιανών είχε αρκετά παράπονα σχετικά με το ρόστερ, ενώ τόνισε πως το νέο πρωτάθλημα Γ" Εθνικής θα είναι πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό''.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νέου τεχνικού του Ερμή Ζωνιανιών στο grandsport:

''Καταρχήν, θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την πρόσκληση της. Νομίζω, οτι θα είναι μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, μία χρονιά ιδιαίτερα ανταγωνιστική και ένα πρωτάθλημα, θεωρώ το δυσκολότερο των τελευταίων ετών. Η παρουσία του ΟΦΗ το κάνει σίγουρα ενδιαφέρον, σίγουρα σου δίνει ένα κίνητρο παραπάνω, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, γιατί ο Ερμής τα τελευταία χρόνια είναι μία ομάδα που παρέχει τα πάντα στους ποδοσφαιριστές.

Καλώς ή κακώς η ομάδα αυτή που βρίσκω έχει εμφανής αδυναμίες και είναι κρίμα, γιατί παρότι είχαν δύο μήνες περιθώριο να έχουν ένα ολοκληρωμένο ρόστερ σήμερα, ώστε οποιοσδήποτε προπονητής να το βρει έτοιμο, δυστυχώς αυτή η ομάδα χρειάζεται εφτά με δέκα μεταγραφές. Είμαι αισιόδοξος, οτι θα βρεθούν, είμαι αισιόδοξος ο,τι θα γίνει μια πάρα πολύ καλή ομάδα, γιατί υπάρχουν οι προϋποθέσεις να γίνει εδώ κάτι τέτοιο.

Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι, οτι θα έχει αρκετή δουλειά, θα έχει όρεξη απο όλους μας και πραγματικά θα θέλω να βλέπω εναν Ερμή ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Αυτός θα είναι ο στόχος μου και ευελπιστώ μέσα στην επόμενη βδομάδα να έχουμε ολοκληρώσει σχεδόν τις περισσότερες μεταγραφές''.

Πηγή: grandsport