«Έχω το δικαίωμα να αγαπάω την ΑΕΚ»

«Έχω το δικαίωμα να αγαπάω την ΑΕΚ»

Η μετοχική και διοικητική σύνθεση της Ένωσης είναι ξεκάθαρη όπως τόνισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά την παρουσία του στην ΕΕΑ, λέγοντας πως η ΑΕΚ δεν έχει ανάγκη «κανέναν Μελισσανίδη»

Έτοιμος να τραβήξει το θέμα μέχρι το τέλος παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης λίγες ώρες μετά την παρουσία του στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Ο «τίγρης» άκουσε την ΕΕΑ να εκδίδει αρνητική απόφαση για το θέμα της σύνδεσής του με την ΑΕΚ και σκοπεύει να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της απόφασης αλλά και κατά μελών της επιτροπής!

Μάλιστα, ο Μελισσανίδης αναφέρθηκε στο δικαίωμα που έχει να αγαπάει την ΑΕΚ, ξεκαθαρίζοντας ότι αυτό δεν προϋποθέτει να έχει οποιονδήποτε θεσμικό ρόλο. «Κανείς δεν πρόκειται και δεν μπορεί να μου απαγορεύσει να αγαπάω και να ενδιαφέρομαι για την ΑΕΚ. Αυτό όμως δεν σημαίνει και δεν οδηγεί σε κανενός είδους συμπέρασμα, πως έχω τον οιονδήποτε θεσμικό ρόλο. Τόσο η μετοχική, όσο και η διοικητική σύνθεση της ΑΕΚ, από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω είναι ξεκάθαρη. Με πρόσωπα υπαρκτά, που έχουν ξεκάθαρους ρόλους», είπε χαρακτηριστικά ο «τίγρης» σε συνεργάτες του.

Κατόπιν, ξεκαθάρισε πως η ΑΕΚ είναι αυτάρκης, λέγοντας ότι «αυτή η ΑΕΚ δεν έχει ανάγκη κανέναν Μελισσανίδη», κάνοντας αναφορά στην καθημερινή λειτουργία του συλλόγου αλλά και στην οικονομική του αυτοτέλεια.

Πηγή: onsports.gr