Ζάκυνθος: Ώρα… αποφάσεων

Ζάκυνθος: Ώρα… αποφάσεων

Καθοριστική η Γενική Συνέλευση της Κυριακής. Όλοι περιμένουν τις ανακοινώσεις Γούναρη!

Η ώρα της κρίσεως έφτασε για την ομάδα της Ζακύνθου και την πορεία της στη Β' Εθνική. Η διοίκηση του συλλόγου στην Γενική Συνέλευση (Κυριακή 2 Αυγούστου, 19:30) θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση και θα θέσει τα δεδομένα της νέας χρονιάς επί τάπητος.

Ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της σεζόν 2014-15, θα είναι αυτός που αρχικά θα απασχολήσει, ενώ μετά η ΠΑΕ θα ενημερώσει σχετικά με την επόμενη ημέρα και κυρίως για τους επενδυτές από το εξωτερικό.

Ο πρόεδρος Στέλιος Γούναρης έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες πίσω από τα «φώτα της δημοσιότητας» και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να ανακοινώσει την ύπαρξη ανθρώπων που θα αλλάξουν επίπεδο τον ΑΠΣ.

Ο ισχυρός άνδρας της Ζακύνθου δουλεύει πυρετωδώς προσπαθώντας να επιλύσει όλα τα προβλήματα για την νέα χρονιά και είναι κοντά στο να φέρει τα πράγματα εκεί που χρειάζονται.

Είναι σαφές ότι χρόνος πολύς δεν υπάρχει στη διάθεση των διοικούντων, οι οποίοι θα πρέπει να τρέξουν πολλά ζητήματα σημαντικά.

Εφόσον το διοικητικό κομμάτι μπει σε μια σειρά, τα αγωνιστικά θέματα έχουν συνέχεια με προπονητή και παίκτες να μπαίνουν σε πρώτο πλάνο.

Από τη Ζάκυνθο υπάρχουν παίκτες που επιθυμούν να παίξουν στους «κυανοκίτρινους» (Σούρμπης, Πέττας), ενώ ευκαιρίες θα πάρουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές που ήταν πέρσι στην Κ19 του συλλόγου.

Πηγή: Ημέρα τση Ζάκυθος