Τα διαρκείας του Παναρκαδικού

Τα διαρκείας του Παναρκαδικού

Με ανακοίνωσή του ο Παναρκαδικός έκανε γνωστές τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από τη διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνεται ότι από το Σάββατο 1η Αυγούστου 2015 θα διατίθενται στους φιλάθλους τα φετινά εισιτήρια διαρκείας της ομάδας. Ομόφωνα το Δ.Σ. του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. αποφάσισε να μειώσει κατά 50% τα φετινά εισιτήρια διαρκείας 2015 -16 και να δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους φιλάθλους να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες της ιστορικής ομάδας της Τρίπολης στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Όλα τα εισιτήρια διαρκείας που θα κυκλοφορήσουν για τη φετινή αγωνιστική χρονιά θα είναι αξίας 50 ευρώ. Το σκεπτικό της απόφασης για τη μεγάλη μείωση του κόστους των εισιτηρίων είναι οι οικονομικές συγκυρίες που πλήττουν όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες. Αυτό άλλωστε ήταν και το βασικό αίτημα μεγάλης μερίδας των φιλάθλων του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. Εισιτήρια διαρκείας οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται από όλα τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος.

Παράλληλα γίνεται γνωστό ότι από τη Δευτέρα 27/7/15 άρχισε η προετοιμασία της ομάδας. Προπονητής του φετινού ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. είναι ο Γιώργος Αντωνόπουλος ενώ χρέη γυμναστή της ομάδας ανέλαβε ο Θανάσης Παπαζαφειρόπουλος. Η διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο.ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για τη φετινή συνεργασία που ήδη ξεκίνησε και καλωσορίζει στην οικογένεια του ιστορικού ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. όλα τα μετεγγραφικά αποκτήματα που ήρθαν από την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ και αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα μας στο φετινό πρωτάθλημα.

Τέλος η διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. καλεί τους ενδιαφερόμενους χορηγούς να έλθουν σε επαφή με την ομάδα προκειμένου να διαφημίσουν τις επιχειρήσεις τους είτε στις φετινές εμφανίσεις τουΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. είτε στις πινακίδες του γηπέδου. Τέλος καλούνται όλοι οι φίλαθλοι του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. να στηρίξουν φέτος την ομάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής για να δούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο τέλος της χρονιάς τον ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ Α.Ο. εκεί που πραγματικά του αξίζει.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.».