Μαζουακού: «Όνειρο να παίξω στη Ρόμα»

Μαζουακού: «Όνειρο να παίξω στη Ρόμα»

Ο Αρτούρ Μαζουακού δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το φλερτ που έχει δεχθεί από τη Ρόμα, επισημαίνοντας ωστόσο πως έχει αρκετά πράγματα να βελτιώσει ακόμα στο τρόπο παιχνιδιού του.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού αποκάλυψε ότι για εκείνον θα ήταν όνειρο να αγωνισθεί στους «τζιαλορόσι»... υποστηρίζοντας πως αν έρθει επίσημη πρόταση δύσκολα θα αρνηθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην «Gazzetta dello Sport»: «Έρχομαι από τη δεύτερη χρονιά μου σαν επαγγελματίας. Μου αρέσει που με θέλουν μεγάλες ομάδες γιατί σημαίνει ότι τα πάω καλά, όμως πρέπει να βελτιώσω ακόμα αρκετά πράγματα στο παιχνίδι.

Το ιταλικό ποδόσφαιρο έχει πολλή τακτική. Το Καμπιονάτο είναι από τα κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο. Αναφορικά με τη Ρόμα, θα ήταν όνειρο αν έπαιζα γι' αυτή. Παίζει κάθε χρόνο Champions League και παλεύει για το "σκουντέτο".

Δεν μπορείς να πεις όχι στη Ρόμα αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Έχει ζωντανούς θρύλους όπως ο Τότι, ενώ υπάρχουν και οι Ντε Ρόσι, ο ομοεθνής μου Γκαρθία ενώ επίσης αγωνίζεται ο "αδερφός" μου Κοντομπιά».