Άλλαξε χέρια η ΠΑΕ Παναχαϊκή

Άλλαξε χέρια η ΠΑΕ Παναχαϊκή

Αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Παναχαϊκή, καθώς όπως ενημέρωσε μέσω της ιστοσελίδας του αχαϊκού συλλόγου ο πρώην ιδιοκτήτης του, Αλέξης Κούγιας, ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση των μετοχών.

Την πλειοψηφία, πλέον, κατέχει ο επιχειρηματίας Νίκος Παπαδάκης, τον οποίο ο γνωστός δικηγόρος επέλεξε, όπως ο ίδιος αναφέρει, ύστερα από έρευνα την οποία διενήργησε ο ίδιος.

Η ανακοίνωση:

«Σήμερα ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ από εμένα προς τον επιχειρηματία κ. Νίκο Παπαδάκη.

Η επιλογή του κ. Παπαδάκη από τους υπόλοιπους οι οποίοι προσφέρθηκαν να αγοράσουν το πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ είναι αποτέλεσμα έρευνας, η οποία αφορούσε την προσωπικότητά του τόσο την επιχειρηματική όσο και την κοινωνική και την οικογενειακή.

Παραδίδω την ιστορική ΠΑΕ Παναχαϊκή σε έναν άνθρωπο ο οποίος είμαι βέβαιος ότι θα εξασφαλίσει με τον καλύτερο τρόπο τόσο την αγωνιστική της καταξίωση, αλλά και θα συνεχίσει την προσπάθειά μου για την καθαρότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες οπαδούς της Παναχαϊκής για τις χαρές που ζήσαμε μαζί και θέλω να διατυμπανίσω με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο ότι δεν κρατάω τίποτα κακό από αυτά τα 7 χρόνια της παρουσίας μου εκεί και θέλω να θυμάμαι μόνο τις ευτυχισμένες στιγμές».