Ψυρόπουλος: «Ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι»

Ψυρόπουλος: «Ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι»

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, ο Κώστας Ψυρόπουλος επέστρεψε στον Φωστήρα χαρίζοντας χαμόγελα στο στρατόπεδο της ομάδας.

Ο ίδιος παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως προπονητής της ομάδας, μιλώντας για τους στόχους, την προετοιμασία καθώς και για την παρουσία του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε:

Ερωτηθείς για την θετική απάντηση που έδωσε στην διοίκηση μόλις δέχτηκε την πρόταση, ο κ. Ψυρόπουλος είπε τα εξής:

Ανέλαβαν την ομάδα άνθρωποι που καταρχήν μας συνδέει φιλία χρόνων και οι ίδιοι επιθυμούσαν αρκετά να έρθω στο σύλλογο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό διότι έδειξαν εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου. Άλλωστε τρια χρόνια βιώσαμε πολύ καλά πράγματα στο Φωστήρα. Μπορεί να μην ήταν εύκολο να αποχωρήσω από το σύλλογο που εργαζόμουν πέρυσι καθώς πέρασε εξίσου όμορφες στιγμές, όμως όταν μιλάμε για ένα μέγεθος σαν το Φωστήρα δεν μπορείς να αρνηθείς. Οι άνθρωποι με την επιμονή και τη δουλειά που έχουν επιδείξει έχουν βοηθήσει την ομάδα και μέχρι στιγμής υπάρχει πολύ καλή συνεργασία".

Για τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας ο έμπειρος κόουτς δήλωσε: Οι πρώτες ημέρες είναι καθαρά προσαρμογής. Οι προπονήσεις είναι εισαγωγικές, τα παιδιά βρίσκονται σε καλό επίπεδο κάτι που φάνηκε και από τις εργομετρικές εξετάσεις. Το κλίμα είναι αρκετά καλό στα αποδυτήρια και αυτό είναι πολύ σημαντικό".

Σε σχετική ερώτηση εάν θεωρεί ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση ο προπονητής του "Φονέα" πρόσθεσε: Η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση τριών παικτών. Θα πρέπει να αποκτήσουμε αμυντικό μέσο, σέντερ φορ και κεντρικό αμυντικό ώστε να είμαστε πλήρεις".

Όσον αφορά τους στόχους του Φωστήρα εν όψει της νεας σεζόν ο Καλαματιανός προπονητής υπογράμμισε: Το ζητούμενο είναι να δημιουργήσουμε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα που θα μπορέσει να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Αυτός θα είναι ο στόχος και ο ρόλος που θα έχουμε. Σκοπός αποτελεί να παρουσιαστούμε καθώς πρέπει στο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί κάθε Κυριακή".

Ερωτηθείς για την παρουσία του ΟΦΗ στην κατηγορία, ο Κώστας Ψυρόπουλος υποστήριξε:

"Είναι μεγάλη ομάδα. Την αντιμετωπίζουμε με σεβασμό καθώς διαθέτει μεγάλη ιστορία σαν σύλλογος. Είναι μεγάλο κίνητρο για τις υπόλοιπες ομάδες που θα συναντήσουν τον ΟΦΗ στο ερχόμενο πρωτάθλημα. Άλλωστε πρόκειται για σύλλογο που ανήκει σην Σούπερ Λιγκ, Από εκεί και πέρα όμως, εμείς σεβόμενοι την ιστορία του συγκεκριμένου σωματείου θα επιδιώξουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο. Σίγουρα ο ΟΦΗ αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου αφού διαθέτει δυναμική, αρκετό κόσμο και αξιόλογη ομάδα βάσει των κινήσεων που έκανε".