Διλμπέρης: «Ικανοποίηση για τη διάθεση των ποδοσφαιριστών»

Διλμπέρης: «Ικανοποίηση για τη διάθεση των ποδοσφαιριστών»

Σχολιάζοντας τη φιλική επικράτηση του Αγροτικού Αστέρα επί της Α.Π.Ε. Λαγκαδά, ο τεχνικός των «πράσινων» Παναγιώτης Διλμπέρης στάθηκε στη διάθεση των ποδοσφαιριστών του και λιγότερο στο αποτέλεσμα.

«Σε κάθε προετοιμασία, στο πρώτα φιλικό μετρά η διάθεση και η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών να εφαρμόσουν αυτά που ζητάμε. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη δεκτικότητα τους, σαφώς όμως τα περιθώρια βελτίωσης είναι πολλά».

Ο τεχνικός της ομάδας δήλωσε ακόμα, ότι οι νέοι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά με την φανέλα των «σταχυοφόρων» επιδεικνύουν καθημερινά ότι θέλουν να συνηθίσουν άμεσα στο νέο περιβάλλον και να προσφέρουν μέσα από σκληρή δουλειά.

«Είμαι ικανοποιημένος από τη διάθεση των νέων ποδοσφαιριστών να προσαρμοστούν άμεσα εδώ. Διαπιστώνω ότι έχουν την επιθυμητή θέληση να γνωριστούν με τους νέους συμπαίκτες τους εντός και εκτός γηπέδου, ώστε πιο εύκολα να μπουν στο κλίμα της ομάδας και να αφομοιώσουν τις κατευθύνσεις που τους δίνω. Όλα αυτά είναι ενθαρρυντικά καθώς από Δευτέρα μπαίνουμε στο δεύτερο στάδιο προετοιμασίας, στο Μπάνσκο».