Ολυμπιακός: Πιάνει… Λιμάνι ο Ερνάνι

Ολυμπιακός: Πιάνει… Λιμάνι ο Ερνάνι

Μία... ανάσα από την μεταγραφή του Ερνάνι από την Πόρτο εμφανίζεται ο Ολυμπιακός.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, αποτελεί τον «εκλεκτό» του Μάρκο Σίλβα για το αριστερό άκρο της επιθετικής γραμμής των «ερυθρόλευκων» και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Πειραιώτες βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τους «Δράκους» του Οπόρτο για την απόκτηση του παίκτη.

Ο 23χρονος άσος έχει συμβόλαιο με το «συγκρότημα» της ιβηρικής χερσονήσου, αλλά δεν υπολογίζεται στις πρώτες επιλογές του Ζουλιέν Λοπετέγι για τη νέα σεζόν και επιθυμεί να αποχωρήσει, ούτως ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Για τον λόγο αυτό, ο Ολυμπιακός έχει κινηθεί για την απόκτησή του, αλλά μέχρι στιγμής υπήρχε διαφορά στο... οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας με την Πόρτο.

Συγκεκριμένα, η διαφορά ήταν στο σκέλος της οψιόν που θέλει να βάλει η διοίκηση των Νταμπλούχων για τη νέα σεζόν, μια και μιλάμε για ετήσιο δανεισμό για την ερχόμενη περίοδο. Οι απαιτήσεις των «Δράκων» έφταναν στα 7 εκατομμύρια ευρώ, αλλά όπως τονίζουν δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, η συμφωνία θα «κλειστεί» μ' ένα ποσό κοντά στα 5 με 5,5 εκατομμύρια ευρώ.