Παναθηναϊκός: Τέλος με... Μπεργκ

Παναθηναϊκός: Τέλος με... Μπεργκ

Οι «πράσινοι» με επίσημη τοποθέτησή τους θέλησαν να ξεκαθαρίσουν πως η συνάντηση με τον μάνατζερ του Μπεργκ στο Βέλγιο δεν έχει καμία σχέση με τα σενάρια πώλησης του Σουηδού, τα οποία και δεν ευσταθούν.

Δικαιώνοντας το προχθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Η Πράσινη» σύμφωνα με το οποίο η συνάντηση είχε να κάνει με εκκρεμότητες που αφορούν τον ίδιο τον μάνατζερ και δεν έχουν καμία σχέση με τον Μπεργκ. Αντίθετα, σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Live Sport" ανέφερε πως στο ραντεβού θα γίνει κουβέντα σχετικά με το μέλλον του Σουηδό. Γι' αυτό και από την ΠΑΕ πήραν θέση και όπως έλεγαν «όντως θα γίνει μια συνάντηση την προσεχή Τρίτη στο Μπριζ, η οποία αφορά το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Μπεργκ και όχι τον ίδιο τον Μάρκους».

Ξεκαθαρίζοντας παράλληλα με κάθετο τρόπο μετά το... σίριαλ των τελευταίων ημερών πως δεν υπάρχει καμία κουβέντα για πώληση του καλύτερου παίκτη του Παναθηναϊκού. Στη συνάντηση αυτή θα δώσουν το παρών από τον Παναθηναϊκό ο Τάκης Φύσσας και ο Λεωνίδας Βόκολος, ενώ δεν αποκλείεται να είναι παρόντες ο Γιάννης Αλαφούζος και η Αθηνά Μπαλωμένου.

Πηγή: onsports